Eveline Choco Glamour Oogschaduw - oogtopper Mono 3 gr

€ 4,80
Inclusief belasting

Choco Glamour Oogschaduw - oogtopper Mono

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Eveline Choco Glamour Oogschaduw - oogtopper Mono 3 gr

Oogschaduw topper is een product dat een buitengewone ego en een luxueus effect aan uw make-up geeft. De langdurige formule werkt goed als op zichzelf staande schaduw en als extra laag voor andere schaduwen. Als je extra glans wilt, kies dan voor dit extreem glanzende product waarmee je zelfs bij weinig licht kunt genieten van een unieke glans.

Kenmerken en voordelen:

-Luxe formule: Het product heeft een unieke, luxueuze formule die een langdurige en intense glans op de oogleden garandeert. Het werkt perfect als op zichzelf staande schaduw en voegt een karakteristieke glans toe aan het ooglid.

-Multifunctionaliteit: de schaduwtopper kan ook worden gebruikt als laag die op andere schaduwen wordt aangebracht, waardoor de kleur ervan wordt verdiept en intensiteit wordt toegevoegd. Het kan een nat ooglideffect creëren, waardoor uw make-up een geheel nieuwe, frisse dimensie krijgt.

-Kosmische glans: De deeltjes in het product trekken de aandacht en voegen karakteristieke elegantie en een beetje waanzin toe. De schaduw neemt je mee naar het kosmische land van het maanlicht en voegt een unieke charme toe aan je make-up.

-Hoge duurzaamheid: De formule van de schaduw zorgt voor een hoge duurzaamheid, waardoor je make-up er lang fris en effectief uit zal zien.

- Mogelijkheid tot natte en droge toepassing: Het product kan zowel nat worden aangebracht, wat het glanseffect intensiveert, als droog, wat een subtielere ale even effectieve uitstraling geeft.

Oogschaduw is een elegante toevoeging aan uw cosmeticacollectie waarmee u kunt experimenteren met verschillende stijlen en make-upeffecten, waardoor glans en unieke charme aan uw look worden toegevoegd.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op oogleden. Geschikt voor natte of droge toepassing.

SAMENSTELLING

Cetyldimethicon, Calcium , Magnesium , synthetisch fluoroflogopiet, silica, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, tinoxide, cyclopentasiloxaan, trimethylsiloxysilicaat, fenoxyethanol, CI 77491, CI 77891, CI 77820. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

116192
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903416059189

Eveline Choco Glamour...

€ 4,80
group_work Toestemming voor cookies