• Nieuw
Apis Romige Strawberry bodylotion 200 ml

Apis Romige Strawberry bodylotion 200 ml

€ 6,70
Inclusief belasting
117822

Door de balsem met de geur van aardbeien, room en vanille te gebruiken, krijgt uw huid niet alleen uitzonderlijke verzorging, ale ook sensueel genot.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

Apis Romige Strawberry bodylotion 200 ml

Geniet de hele dag van de geur van een zoet dessert! Dankzij de balsem met het aroma van aardbeien, room en vanille wordt uw huid perfect glad en gehydrateerd en krijgt u elke dag de juiste bescherming en verzorging.

Belangrijkste ingrediënten en hun eigenschappen:

-Jojoba-olie: een uitstekende bron van vitamines die de droge huid redt, het juiste hydratatieniveau herstelt en de huid zichtbaar gladder maakt.

-Sheaboter: Herbouwt de beschermende hydrolipidenlaag van de huid, voedt en regenereert intensief.

-Aardbeienextract: voedt en verfrist de huid, waardoor deze er stralend uitziet.

-Vitamine E: Maakt de opperhuid effectief elastisch en ondersteunt de regeneratie en bescherming ervan.

- Bio -propaandiol: verlengt de bioactiviteit van alle ingrediënten, waardoor de effectiviteit van de hydratatie en voeding van de huid toeneemt.

Door de balsem met de geur van aardbeien, room en vanille te gebruiken, krijgt uw huid niet alleen uitzonderlijke verzorging, ale ook sensueel genot, waardoor u de hele dag in een aromatische geur wordt gehuld. Geniet van een zijdezachte huid die verrukt met een gezonde glans!

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de balsem met cirkelvormige bewegingen over de schone huid en laat het intrekken

SAMENSTELLING

Aqua , Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Butyrospermum Parkii Boter, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Fragaria Chiloensis Fruitextract, Propaandiol, Parfum, Xanthaangom, Cetylalcohol, Rubus Idaeus Fruitextract, Lecithine, Sorbitol, Panthenol , Trilaureth-4-fosfaat, glycine, serine, alanine, arginine, lysine, proline, ethylhexylglycerine, tocoferol, propyleenglycol, fenoxyethanol, caprylylglycol. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117822
veel

Specifieke referenties

Apis Romige Strawberry...

€ 6,70
group_work Cookie toestemming