• Nieuw
Apis Romige Strawberry Douchegel 300 ml

Apis Romige Strawberry Douchegel 300 ml

€ 6,70
Inclusief belasting
117823

Geniet van het plezier van baden met douchegel

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Apis Romige Strawberry Douchegel 300 ml

Geniet van het plezier van baden met Apis Creamy Strawberry douchegel. Deze aromatische gel biedt een unieke geurervaring die uw badkamer zal vullen met het zoete aroma van verse aardbeien. De gelformule is verrijkt met natuurlijke extracten die de huid zachtjes reinigen zonder de natuurlijke beschermende barrière te verstoren. Dankzij de romige consistentie creëert de gel overvloedig schuim dat de huid omhult, waardoor deze zijdezacht en glad blijft. De combinatie van vochtinbrengende ingrediënten zorgt ervoor dat de huid niet alleen wordt gereinigd, ale ook gehydrateerd en gevoed.

Belangrijkste ingrediënten en eigenschappen:

-Aardbeienextract: Een natuurlijk extract rijk aan vitamines en antioxidanten die de huid beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en haar een gezonde glans geven.

-Hydraterende ingrediënten: Hydrateert de huid intensief, waardoor deze zacht en elastisch blijft.

- Romige consistentie: Creëert een rijk schuim dat de huid zachtjes reinigt en voedt.

Apis Creamy Strawberry douchegel is de perfecte keuze voor wie de dagelijkse verzorging wil combineren met unieke geursensaties. Dompel jezelf onder in de zoete geur van aardbeien en geniet na elk bad van de frisheid en zachtheid van je huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel aan op een vochtige huid, was het lichaam en spoel grondig af met water. Vermijd contact met de ogen

SAMENSTELLING

Aqua , Cocamidopropyl Betaïne, Dinatrium Laureth Sulfosuccinaat, PEG-120 Methyl Glucose Dioleaat, Coco-Glucoside, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Natriumchloride, Parfum, Styreen/Acrylaten Copolymeer, Natriumhyaluronaat, Fragaria Chiloensis Fruitextract, Rubus Idaeus Fruitextract, D- panthenol , glycerine, gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, CI 14720, Propyleenglycol, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117823
slechts een paar over

Specifieke referenties

Apis Romige Strawberry...

€ 6,70
group_work Cookie toestemming