Oillan Baby Gezichts- en bodycrème vanaf de eerste levensdag 75 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Hydrateert en oliën de huid intensief en zorgt voor zachtheid en elasticiteit

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oillan Babycrème voor gezicht en lichaam vanaf de 1e levensdag 75 ml

Beschermende crème voor gezicht en lichaam is een cosmetica die uw huid verzorgt en deze kalmeert, beschermt en voedt. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

Actieve ingrediënten:

-Sheaboter: hydrateert en oliën de huid intensief en zorgt voor zachtheid en elasticiteit.

-Passiebloemolie: ondersteunt de natuurlijke beschermlaag van de huid en helpt deze beter om te gaan met externe factoren.

-Zoete amandelolie: Verzacht, voedt en beschermt de huid tegen vochtverlies.

-Borrageolie: Vult het tekort aan essentiële onverzadigde vetzuren in de huid aan en ondersteunt de conditie ervan.

-Zonnebloemolie: hydrateert en voedt de huid en zorgt voor een gezonde uitstraling.

-Plantaardige glycerine: houdt effectief en langdurig vocht vast in de diepere lagen van de huid en zorgt voor hydratatie.

Effecten:

-Gladde huid zonder irritaties: Dankzij de werking van deze ingrediënten voedt de crème de huid, waardoor deze glad en vrij van irritaties blijft.

-Effectieve bescherming tegen atmosferische factoren: De formule van deze crème beschermt de huid tegen de negatieve effecten van externe factoren, waardoor het comfort en een gezonde uitstraling worden gegarandeerd.

Deze beschermende crème bevat maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, wat de natuurlijke en delicate formule benadrukt. Dermatologisch en pediatrisch getest, ideaal voor de dagelijkse gezichts- en lichaamsverzorging en zorgt voor een gladde en gezonde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dunne laag crème aan op de gereinigde en goed gedroogde huid van gezicht en lichaam. Kan ook vóór een wandeling en plaatselijk op geïrriteerde of droge huiddelen worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , Butyrospermum Parkii-boter, glycerine, dicaprylylcarbonaat, Ceteary-alcohol, coco-caprylaat/capraat, myristylmyristaat, glycerylstearaatcitraat, glycerylstearaat, Passiflora Incarnata-zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Borago Officinalis-zaadolie, tocoferylacetaat, Helianthus, Annuus zaadolie, Rosmarinus Officinalis bladextract, glycerylcaprylaat, xanthaangom, citroenzuur, tocoferol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112958
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116089799

Oillan Baby Gezichts- en...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies