• -€ 0,50
  • topdeal
  • - € 0,50

Pilaten Pila Girl Zeewier Oogmasker 6 gr

€ 0,60
€ 1,10
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 1,00

Anti-ulcus en verstevigend oogmasker - De huid krijgt zijn frisse uitstraling terug

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

Pilaten Pila Girl Zeewier Oogmasker 6 gr

Het masker is een oplossing die wallen onder de ogen effectief verwijdert en tegelijkertijd de huid verstevigt, de elasticiteit verbetert en rimpels vermindert. Het bevat unieke ingrediënten, zoals zeealgenextract, die de huid voeden en laten glanzen. De ingrediënten van dit masker zijn onder meer: glycerine, sorbitol, collageen, krullend kraakbeenpoeder, natriumhyaluronaat, parelpoeder, Japanse rozenbloemolie, algenextract en aloë-sap. Ze werken synergetisch en verzorgen de huid intensief. Dankzij dit masker krijgt uw huid onder de ogen weer een frisse en jeugdige uitstraling, worden de wallen onder de ogen minder zichtbaar en wordt de huid steviger. Dit is de perfecte oplossing voor diegenen die de glans en stevigheid van hun huid willen herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Was je gezicht en de huid rond je ogen, veeg de huid af met tonic. Open de verpakking en verwijder het masker. Zorg ervoor dat het masker bij het openen op de plastic bak ligt. Plaats beide vellen van het masker onder uw ogen en druk ze zachtjes aan met uw vingers. Verwijder het masker na 15-20 minuten.

SAMENSTELLING

Water , glycerine, sorbitol, Chondarus crispus-poeder, xanthaangom, polysorbaat 20, collageen, natriumhyaluroante, Pearl , 1,4-butaandiol, Rosa rugosa-bloemolie, Sargassum pallidum, extract, Aloe yohjyu matsu ekisu, methylparaben, caprylhydroxaminezuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114069
a lot

Specifieke referenties

ean13
6956219105446

Pilaten Pila Girl Zeewier...

€ 1,10 € 0,60
group_work Toestemming voor cookies