YOPE Skin Progress Acidofiele gezichtsreinigingsgel 150 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Natural Skin Progress gezichtsreinigingsgel - voor een grondige reiniging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

YOPE Skin Progress Acidofiele gezichtsreinigingsgel 150 ml

De gezichtsreinigingsgel van Natural Skin Progress werkt als een magneet en trekt onzuiverheden en dode huidcellen aan, waardoor de huid grondig wordt gereinigd, ale niet uitdroogt of verstoken blijft van natuurlijke lipiden. Dit is een product dat de huid zachtjes exfolieert, dode huidcellen helpt verwijderen, regeneratieprocessen ondersteunt en de natuurlijke balans van de huid herstelt.

Hoofdingrediënten:

- Cactusvijg-enzymen: herstellen endogene exfoliatieprocessen, die de vernieuwing van epidermale cellen ondersteunen. Dit resulteert in een gladde en gehydrateerde huid en een stralendere en egalere teint.

-Moringabladextract: Het is een sterke antioxidant met eigenschappen die milieuverontreinigende stoffen absorberen. Bovendien heeft het ontstekingsremmende eigenschappen en reguleert het de werking van de talgklieren, waardoor de huid mat en fris wordt.

-Wijnsteenzuur: Vergemakkelijkt de progressieve exfoliatie van ego eelt door de adhesie van corneocyten te verminderen. -Verhoogt bovendien de hydratatie van de huid.

Deze gezichtsreinigingsgel is een uitstekend product dat niet alleen uw huid reinigt, maar ook helpt de gezonde, stralende uitstraling en natuurlijke balans te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op natte handen, laat schuimen en verdeel het schuim over het gezicht. Spoel vervolgens af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , natriummethylcocoyltauraat, xanthaangom, caprylylcapryl tarwezemelen/stroglycosiden, wijnsteenzuur, sorbitol, Macadamia polyglyceryl-4-esters, gluconolacton, dinatriumcocoylglutamaat, propaandiol, moringa oleiferabladextract, gehydrolyseerd Opuntia Ficus Indica bloemenextract , Betaïne, Parfum, Levulinezuur, Natriumlevulinaat, Glycerine, Caprylylglycol, Laurylalcohol, 1,2-Hexaandiol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113987

Specifieke referenties

ean13
5903760206277

YOPE Skin Progress...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies