Farmona Idee Derm verzachtende bodylotion voor de droge, atopische en gevoelige huid 250 ml

Farmona Idee Derm verzachtende bodylotion voor de droge, atopische en gevoelige huid 250 ml

€ 8,20
Inclusief belasting
117877

Verzachtende bodylotion voor de droge, atopische en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Farmona Idee Derm verzachtende bodylotion voor de droge, atopische en gevoelige huid 250 ml

Verzachtende balsem voor lichaamsverzorging bij psoriasis en AZS is een geavanceerde formule die uitgebreide verzorging biedt voor de droge, atopische en gevoelige huid. De balsem is gemaakt voor mensen die worstelen met huidproblemen, zoals psoriasis of atopische dermatitis (AD), en verlicht effectief het gevoel van jeuk, branderigheid en roodheid, waardoor verlichting wordt gebracht en de kwaliteit van leven wordt verbeterd. Dankzij de unieke combinatie van vitamine B12, postbiotica en koolzaadolie heeft de balsem een verzachtende werking, regenereert de huid en herstelt de beschermende laag ervan. De verzachtende middelen in de formule hydrateren de huid, herstellen de zachtheid en elasticiteit en ondersteunen tegelijkertijd de natuurlijke barrièrefuncties van de opperhuid. De balsem heeft een fluweelzachte lichte consistentie, waardoor hij snel intrekt zonder een vettig laagje achter te laten. Het is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt langdurige hydratatie en verzorging voor de huid die gevoelig is voor uitdroging en irritatie. De delicate, milde formule verzorgt het microbioom van de huid, helpt deze gezond te houden en verbetert het uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid balsem zachtjes in de gereinigde huid totdat deze volledig is opgenomen. Gebruik twee keer per dag.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, Cocos Nucifera ( Coconut ) olie, capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine, canola-olie, polyglyceryl-6-stearaat, Lactobacillus-ferment, cetearylalcohol, Inuline, Laureth-9, glycerylstearaat SE, fructose, allantoïne, cyanocobalamine, polyglyceryl-6-behenaat, inulinelaurylcarbamaat, tocoferylacetaat, polyacrylaat-13, polyisobuteen, polysorbaat 20, sorbitaansostearaat, xanthaangom, melkzuur, maltodextrine, natriumcitraat , Citroenzuur, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Octenidine HCl. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117877
veel

Specifieke referenties

Farmona Idee Derm...

€ 8,20
group_work Cookie toestemming