Ziaja Sun Tanning activator met tyrosine en cacaoboter 150 ml

€ 3,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Zonnebrandcrème SPF10 met een lage bescherming tegen zonlicht wordt aanbevolen voor mensen met een lichte huid die al een vaste kleur hebben en voor mensen met een donkere huid tijdens de eerste dagen van het zonnebaden. Het kan ook gebruikt worden na het zonnebaden, wanneer de huid nog wordt blootgesteld aan zonlicht.

Ziaja Sopot Sun, bruiningsemulsie is waterdicht en helpt de huid te beschermen tegen zonnebrand, zelfs bij het nemen van een bad. Bovendien helpt het gebruik van cosmetica met filters die beschermen tegen UVA- en UVB-straling de huid ook te beschermen tegen fotoveroudering, d.w.z. het ontstaan van rimpels, droogheid en ruwheid van de huid die te lang aan direct zonlicht is blootgesteld.

Sollicitatie

De zonnebrandcrème biedt bescherming tegen de zon tegen UVA- en UVB-stralen op het niveau van SPF 10.

Gebruik

  • Breng een royale hoeveelheid SPF10 Waterproof Sun Lotion aan op de onbedekte huid, ongeveer 15 minuten voordat u de zon in gaat.

  • Gebruik de emulsie meerdere keren in de zon, vooral na intensief baden, afdrogen met een handdoek en zweten.

Ingrediënten (INCI)

Ingrediënten zonnebrandcrème SPF10 150 ml

Aqua ( Water ), isopropylpalmitaat, C12-15-alkylbenzoaat, ethylhexylmethoxycinnamaat, Butyrospermum Parkii (sheaboter) ( sheaboter ), glycerine ( glycerine ), glycerylstearaatcitraat, dimethicon, octocryleen, butylmethoxydibenzoylmethaan, natriumacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraat Copolymeer, isohexadecaan, polysorbaat 80, stearylalcohol, gehydrogeneerde coco-glyceriden, Panthenol ( pantenol ), tocoferylacetaat ( tocoferylacetaat ), xanthaangom, fenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propyleenglycol, diazolidinylureum, parfum (geur), benzylsalicylaat, Butylfenyl Methylpropional, citronellol, limoneen, linalool, benzylbenzoaat, geraniol, benzylalcohol.

Extra informatie

  • Overmatige blootstelling aan de zon kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Het product biedt geen 100% UV-bescherming.

  • Vermijd contact van SPF10 Waterproof Sunscreen Lotion 150 ml met ogen en kleding.

02943
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901887030294

Ziaja Sun Tanning activator...

€ 3,30
group_work Toestemming voor cookies