Ziaja Cupuacu bronzing hydraterende en voedende bodymilk 300 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

family :Summer;">veganistisch product
96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Cupuacu-boter en sheaboter hydrateren en verstevigen perfect. Macadamia- en paranootolie verzachten en maken de opperhuid glad. Dihydroxyacetone - DHA geeft een subtiele, delicate kleurtint.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

BESCHRIJVING

Bronzing hydraterende en voedende bodymilk uit de Cupuacu-serie van Ziaja is een product waarvan de formule 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat. De actieve ingrediënten van de formule ondersteunen de keratine-reconstructie van de opperhuid. Onder hen zijn:

cupuacu-boter en sheaboter, die de regeneratie van de lipostructuur van de opperhuid ondersteunen, hydrateren en elastischer maken. Help de beschermende barrière van de huid te versterken;

macadamia-olie en paranootolie, die processen ondersteunen die de activiteit van de buitenste lagen van de huid normaliseren, de opperhuid verzachten en gladmaken en ook acties tegen overmatig waterverlies ondersteunen;

dihydroxyacetone - DHA met minimale bronzingconcentratie, die helpt om de huid een bruine tint te geven.

De geur van de formule van Ziaja Cupuacu hydraterende en voedende bronzing bodylotion ondersteunt de vermindering van de kenmerkende DHA-geur. Het product heeft een lichte consistentie.

HOE TE GEBRUIKEN  

Breng een gelijkmatige laag van het product aan op de huid.

Vergeet niet om minder product op ellebogen en knieën te gebruiken.

Was de handen na het aanbrengen i do het is opgenomen.

Het effect verschijnt 3-4 uur na het aanbrengen.

Het product kan dagelijks worden gebruikt totdat een bevredigende huidtint is verkregen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), ethylhexylstearaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, glycerine ( glycerine ), glycerylstearaat, PEG-100-stearaat, dihydroxyaceton, cetylalcohol, dimethicon, Butyrospermum Parkii (shea)boter (sheaboter) , Panthenol ( pantenol ), Bertholletia Excelsa-zaadolie ( paranotenolie ), tocoferol ( vitamine E ), Macadamia Ternifolia-zaadolie ( macadamia-olie ), Gossypium Herbaceum (katoen) Zaadolie ( katoenzaadolie ), Squalane, ( Squalane ) Theobroma Grandiflorum Seed Butter ( Boter cupuacu ) , tocoferylacetaat ( vitamine E ), hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), linalool, geraniol, hexylkaneel, citroenzuur.

03765

Specifieke referenties

ean13
5901887040125

Ziaja Cupuacu bronzing...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies