Emolium Intensieve Badolie 200 ml

€ 13,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Emolium badolie is een modern verzachtend middel aanbevolen voor dermatologische baden voor kinderen en volwassenen met een huid erg droog en bij ziekten met een droge huid:

- atopische dermatitis,
- vissenschubben,
- psoriasis,
- eczeem en lichen planus.


Dankzij een zorgvuldig geselecteerde en geteste set werkzame stoffen elimineert effectief de oorzaken en gevolgen van een droge huid: voedt de huid en voorziet het van lipiden, voedt en hydrateert de opperhuid langdurig, vermindert transepidermaal waterverlies, herstelt de hydrolipidenvacht en verzacht en verstevigt de opperhuid. Vermindert de gevoeligheid van de huid voor irritatie en ontstekingsreacties en elimineert effectief jeuk. De olie heeft reinigende eigenschappen.
De hypoallergene formule van Bath Oil is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen.
Het wordt aanbevolen voor gebruik bij kinderen vanaf de leeftijd van 1 maand. strong


Gebruik

Schudden voor gebruik.
Bad voor kinderen en zuigelingen: voeg 15 ml toe aan een bad gevuld met water bereiding (1/2 maatlepel). Dep na het badderen de huid van je baby zachtjes droog met een handdoek, zonder af te vegen.
Bad voor volwassenen: voeg 30 ml van het preparaat toe (1 meeteenheid). Het bad duurt ongeveer 15 minuten. Dan voorzichtig droog de huid met een handdoek, zonder af te vegen.

04704

Specifieke referenties

ean13
5902502244720

Emolium Intensieve Badolie...

€ 13,00
group_work Toestemming voor cookies