Bielenda BODY POSITIVE Aqua Gel verstevigend en gladmakend met het effect van optische lichaamscorrectie 250 ml

€ 6,57
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

VERLICHTING WATER-CREAM FORMULE MET HET EFFECT VAN OPTISCHE LICHAAMSCORRECTIE.

Aqua gel voor het lichaam is een buitengewoon effectief product dat de vermindering van cellulitis ondersteunt. Dankzij het hoge gehalte aan uiterst effectieve actieve ingrediënten heeft het een verstevigende en gladmakende werking. Het product heeft een lichte water-crème formule, verrijkt met een verhelderende parel, die dankzij zijn lichtreflecterende eigenschappen zorgt voor het effect van optische correctie van het lichaam. Het product hydrateert en verbetert de elasticiteit van de huid, geeft het een mooie glans.

Inhoud 250ml

Actie

ACTIEVE INGREDIËNTEN in het product garanderen een toename van de stevigheid van de huid en vermindering van cellulitis.

strong #cafeïne - remt het proces van overmatige groei van vetcellen, terwijl het de afbraak van vet in weefsels stimuleert, voorkomt de vorming van cellulitis, verzacht en verstevigt de huid, ondersteunt de vermindering van overtollig water uit cellen, waardoor de huid wordt elastischer en gespannen.

#illuminating pearl (mica) - een mineraal pigment dat het effect geeft van een verlichte huid, heeft lichtreflecterende eigenschappen, waardoor de huid er optisch gladder uitziet.

#hyaluronzuur - een effectief hydraterend ingrediënt, verbetert de elasticiteit van de huid, heeft een gladmakende en vullende werking, verstevigt en regenereert de huid.

Daarnaast is het product verrijkt met uitzonderlijk effectieve plantenextracten met verstevigende en anti-cellulite eigenschappen: #tamarinde-extract, centella asiatica extract, #laminaria-algenextract, #wrack-extract, #klimop-extract.

Effect

Gladde, stevige, gehydrateerde en stralende huid, verminderde cellulitis, optische correctie van het lichaam.

Gebruik

Masseer het product in de huid van het hele lichaam. Laten absorberen. Gebruik dagelijks. Om het effect te versterken, wordt aanbevolen om op problematische plaatsen een massage van 2-3 minuten uit te voeren.

65992

Specifieke referenties

Bielenda BODY POSITIVE Aqua...

€ 6,57
group_work Toestemming voor cookies