Claresa Tanned Honey ! Gezichtsbronzer /12/ Versatile 10 g

€ 5,00
Inclusief belasting

Ontdek jouw favoriete versie van bronzer en geniet het hele jaar door van het effect van een gebruinde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Tanned Honey ! Gezichtsbronzer /12/ Versatile 10 g

Bronzer is een ideaal product voor het modelleren en contouren van uw gezicht, waardoor u het hele jaar door de zonnestralen op uw huid kunt voelen. Deze bronzer is verkrijgbaar in verschillende tinten en afwerkingen en geeft je make-up een natuurlijke glans en warme tinten. Dankzij het mica-gehalte ziet je make-up er fluweelzacht en natuurlijk verlicht uit. Ingrediënten zoals kaolien en maïszetmeel helpen de teint te matteren en overtollig talg onder controle te houden, waardoor de make-up wordt gefixeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de bronzer aan met een zachte borstel, net onder het jukbeen en beweeg de borstel naar boven. Als je de perfecte gezichtsvorm wilt bereiken, namelijk een ovaal, gebruik dan bronzer om die delen van het gezicht vorm te geven die niet in het ovaal passen. Meestal zijn dit de zijkanten van het voorhoofd, het kaakbot en de kin. Wil jij het effect van een zonovergoten huid bereiken? Breng de verhelderende bronzer aan door het cijfer "3" op uw gezicht te volgen, beginnend bij de slapen en het voorhoofd, via de jukbeenderen tot aan de kin.

SAMENSTELLING

Talk, mica, kaolien, Magnesium , isopropylisostearaat, Zaa Mays (maïs) Starych, ethylhexylpalmitaat, lauroyllysine, fenoxyethanol, ethylhexylglyceïne, triethoxycaprylylsilaan [+/-] 99, CI 77491, tinoxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113565
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819801637

Claresa Tanned Honey !...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies