ONLYBIO Botanic Clinic Bright Treatment Verhelderende Oogcrème voor huid met verkleuringen 15 ml

€ 10,50
Inclusief belasting

Verhelderende oogcrème

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

ONLYBIO Botanic Clinic Bright Treatment Verhelderende Oogcrème voor huid met verkleuringen 15 ml

Verhelderende oogcrème voedt en revitaliseert de huid intensief. Het hydrateert het diep en maakt het elastischer, waardoor het een gezonde gloed krijgt. Tegelijkertijd bestrijdt het vrije radicalen, die een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering zijn. Het product stopt niet alleen de tijd, maar geeft ook energie. De natuurlijke ingrediënten die erin zitten, elimineren tekenen van vermoeidheid - ze laten schaduwen en verkleuringen verdwijnen en de oogcontour wordt benadrukt. Behandelt zacht de bijzonder tere en gevoelige huid onder de ogen. De innovatieve formule, rijk aan vitamine C en cafeïne, zorgt ervoor dat het zo effectief mogelijk werkt en de beste resultaten oplevert. Het product is vegan en gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep zachtjes een kleine hoeveelheid van het product in het gereinigde gebied rond de ogen. Gebruik dagelijks, 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Propaandiol, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Persea Gratissima (Avocado) Olie, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Cafeïne, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Pentylene Glycol, Arbutin, Helianthus Annuus (Sunower) Zaadolie, betaïne, sorbitanolivaat, natriumsurfactine, tocoferol, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, benzoëzuur. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109194
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840410

ONLYBIO Botanic Clinic...

€ 10,50
group_work Toestemming voor cookies