Resibo Eye Guru Sterk concentraat onder de ogen 15 ml

€ 34,80
Inclusief belasting

High-concentraat onder de ogen is een hoger niveau van huidverzorging rond de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Resibo Eye Guru Sterk concentraat onder de ogen 15 ml

High-concentraat onder de ogen is een hoger niveau van huidverzorging rond de ogen. We geven een krachtige dosis biologisch actieve ingrediënten die huidcellen ondersteunen bij vernieuwing, evenals sterk hydraterende en anti-vrije radicalen. Deze combinatie maakt de effecten merkbaar na de eerste toepassing en bij regelmatig gebruik. De crème kan het hele jaar door gebruikt worden. Als u het echter permanent in uw zorg opneemt, vergeet dan niet om elke ochtend SPF crème aan te brengen. Een product voor iedereen die behoefte ziet aan een zeer intensieve verzorging van de huid rond de ogen. Leeftijd doet er niet toe, want de eerste rimpels in dit deel van het gezicht verschijnen gemiddeld rond de leeftijd van 25 jaar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de huid rond de ogen. U kunt het ook aanbrengen op het beweegbare ooglid. Elke avond voor of in plaats van oogcrème gebruiken. Zorg overdag voor SPF-bescherming.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, glycerine, ascorbyltetraisopalmitaat, cannabis sativa-zaadolie, polyglyceryl-2-stearaat*, C13-15-alkaan*, capryl/caprinezuurtriglyceride, gehydrogeneerde Retinol , glycerylstearaat*, tocoferol, Helianthus Annuus-zaadolie, cetearylalcohol, stearylalcohol *, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat*, Ginkgo Biloba-bladextract, Acacia Senegal-kauwgom*, methylglucosidefosfaat, Copper /prolinaat, trifluoracetyltripeptide-2, natriumstearoylglutamaat*, xanthaangom*, Calcium , gluconolacton, tetranatriumglutamaatdiacetaat*, dextran , natriumlevulinaat, natriumanisaat, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur

109663
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903714270811

Resibo Eye Guru Sterk...

€ 34,80
group_work Toestemming voor cookies