Resibo Glow rozświetlający Krem do twarzy 30 ml

€ 21,60
Inclusief belasting

Verhelderende crème geeft het effect van een huid vol natuurlijke glans gedurende de dag. Dankzij de inhoud van twee soorten mica, in warme en koele tinten, past het zich aan elke teint aan, het creëren van een perfect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Verhelderende crème geeft het effect van een huid vol natuurlijke glans gedurende de dag. Dankzij de inhoud van twee soorten mica, in warme en koele tinten, past het zich aan elke teint aan en creëert het een perfect oppervlak op de huid.

Het harmonieert goed met andere verzorgende crèmes, benadrukt perfect make-up en gelaatstrekken. Perfect als highlighter van de natuurlijke teint of bruine kleur, of om de plaatsen te verlichten die we willen benadrukken: de bovenkant van de wangen, het voorhoofd, de punt van de neus, enz. Biophilic™, een innovatieve emulgator, een van de ingrediënten van de crème ondersteunt het hydratatieproces en geeft het effect van een zijdezachte tweede huid.
De crème werkt geweldig onder make-up en op een natuurlijke, schone huid.

Voor verschillende soorten teint. Eigenaars van een droge huid - op het hele gezicht, met een vette huid - op de wangen / jukbeenderen. Geeft elk huidtype een gezonde, stralende uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Wacht tot de dagcrème is opgenomen en breng dan de highlighter aan. Om het hele gezicht te verlichten: verdeel een kleine hoeveelheid crème over de huid en dep zachtjes met uw vingertoppen. Om geselecteerde gebieden te benadrukken, brengt u een beetje crème aan op de bovenkant van de wangen, het voorhoofd, het puntje van de neus en andere delen van het gezicht die u wilt benadrukken.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Isoamyl Lauraat*, Squalane*, Propanediol, Polyglyceryl-2 Stearate*, Sesamum Aqua, Propanediol, Glycerine, Squalane, Mica, Aleurites Moluccana Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Vitis Vinifera Seed Oil, Isoamyl Laurate, Caprylic/ Capric-triglyceride, C12-C16-alcoholen, titaandioxide (CI 77891), kokoscaprylaat/capraat, polyhydroxystearinezuur, Salvia Sclarea-extract, gehydrogeneerde lecithine, cellulosegom, microkristallijne cellulose, cetearylalcohol, natriumfytaat, biosaccharide gom-1, palmitinezuur* , Silica, Xanthaangom, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur, Parfum, Benzylsalicylaat, Coumarine, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylfenyl Methylpropional, Linalool

104998

Specifieke referenties

ean13
5904730627313

Resibo Glow rozświetlający...

€ 21,60
group_work Toestemming voor cookies