HairTry Breezy Not Greasy Seboregulerende haarbalsem met ingekapseld salicylzuur 100 ml

€ 12,40
Inclusief belasting

De talgregulerende lotion is bedoeld voor de verzorging van de hoofdhuid die snel vettig wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

HairTry Breezy Not Greasy Seboregulerende haarbalsem met ingekapseld salicylzuur 100 ml

Breezy Not Greasy - talgregulerende lotion is bedoeld voor de verzorging van de hoofdhuid die snel vettig wordt. Een handige dispenser maakt het gemakkelijker om de lotion nauwkeurig te verdelen, die dankzij de waterige formule alle haarzakjes bereikt. De belangrijkste ingrediënten van deze lotion werken synergetisch om de talgproductie onder controle te houden, waardoor uw haar langer fris blijft.

Belangrijkste ingrediënten en hun effecten:

-Ingekapseld salicylzuur ( 5 %): het is puur ingekapseld salicylzuur. Het werkt zacht en beschermt de huid tegen uitdroging en irritatie. Salicylzuur helpt bij het oplossen van vetten, waardoor overtollig talg op de hoofdhuid en rond de haarzakjes effectief wordt verminderd.

-Zink PCA (0,5%): Zinkzout L-PCA heeft het vermogen om 5-α-reductase te remmen, wat de controle van de talgproductie beïnvloedt. Het helpt de werking van de talgklieren onder controle te houden, waardoor de hoeveelheid afgescheiden talg wordt verminderd.

-Terpinen-4-ol: Actief ingrediënt verkregen uit tea tree olie. Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, die bijdragen aan een gezonde hoofdhuid.

-Witte wilgenschorsextract: exfolieert, verzacht irritaties, vermindert overtollig talg, heeft adstringerende, verzachtende, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

De effecten van het product omvatten:

-Vermindert vettig haar,

-Verlenging van de frisheid van uw kapsel,

-Het haar niet verzwaren,

-Geen uitdroging of irritatie van de hoofdhuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel je haar in secties en breng de lotion rechtstreeks op de hoofdhuid aan. Masseer zachtjes met uw vingertoppen. Laat het product minimaal 2 uur staan, bij voorkeur een hele nacht. Gebruik 2-3 keer per week. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, polysorbaat 20, salicylzuur, zink-PCA, terpineol, extract van salix alba (wilgenschors), kaliumazelloyldiglycinaat, galactomyces fermentfiltraat, niacinamide, dextrine, polydextrose, amylopectine, pentyleenglycol, dipropyleenglycol, methylpropaandiol, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115484
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666284

HairTry Breezy Not Greasy...

€ 12,40
group_work Toestemming voor cookies