Tołpa Dermo Face 45+ Relift. Liftende Verhelderende Oogcrème 10 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

Het vermindert rimpels en verstevigt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Tołpa Dermo Face 45+ Relift. Liftende Verhelderende Oogcrème 10 ml

Liftende oogcrème is een uitstekend product dat zich richt op de tere huid rond de ogen. Hier is de nieuwe beschrijving van deze crème:

-Lift de tere huid rond de ogen op: Deze oogcrème werkt als een lift voor de huid, helpt de contouren te liften en een jonger uiterlijk te herstellen. Hangende oogleden worden gecorrigeerd en de huid wordt strakker en elastischer.

- Vermindert rimpels en verstevigt: dankzij speciaal geselecteerde ingrediënten vermindert de crème de zichtbaarheid van rimpels rond de ogen en verbetert de elasticiteit van de huid. De huid wordt glad en stevig en mimische lijntjes worden zichtbaar verminderd.

Verheldert en verbetert de kleur van het gebied rond de ogen: De crème bevat verhelderende ingrediënten die donkere kringen verlichten en verkleuring in het gebied rond de ogen elimineren. De huid krijgt een gezonde glans en de uitstraling wordt uitgerust en stralend.

- Hydrateert intensief gedurende 24 uur: De formule van de crème is rijk aan hydraterende stoffen die zorgen voor een intensieve hydratatie van de huid gedurende de dag. De huid rond de ogen wordt diep gehydrateerd en de natuurlijke beschermende barrière wordt versterkt.

- Herstelt de uitstraling en een uitgerust uiterlijk: de crème verlicht de huid en herstelt haar glans en gezonde uitstraling. De huid rond de ogen wordt fris en uitgerust.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan rond de ogen en op de oogleden. Klop zachtjes met uw vingertoppen. Gebruik in de ochtend en avond

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, C12-15 alkylbenzoaat, butyleenglycol, isostearyllactaat, cetearylolivaat, turfextract, sorbitanolivaat, cetylalcohol, macadamia ternifolia-zaadolie, Menyanthes trifoliata-bladextract, acetyldipeptide-1-cetylester, Enteromorpha Compressa-extract, Alpinia Galanga-extract, Malpighia Gabra-fruitextract, Hesperidine-methylchalcon, dipeptide-2, palmitoyltetrapeptide-7, olusolie, tocoferol, capryl/caprinezuurtriglyceride, sorbitanlauraat, steareth-20, isohexadecaan, sorbitanoleaat, tetranatrium EDTA, natriumacrylaat/natrium Acryloyldimethyltauraatcopolymeer, Magnesium , xanthaangom, carbomeer, hydroxyethylcellulose, caesalpinia spinosagom, natriumhydroxide, kaliumfosfaat, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, pentyleenglycol, polysorbaat 80, tinoxide, natriumcitraat, citroenzuur, salicylzuur, methylpropaandiol, benzyl Alcohol, Sorbinezuur, Caprylyl Glycol, Benzoëzuur, Fenoxyethanol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Chloorhexidine Digluconaat, Mica, CI 77891 De volledige, actuele INCI samenstelling staat altijd op de verpakking

111990

Specifieke referenties

ean13
5900107006088

Tołpa Dermo Face 45+...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies