Tołpa Pre Age regenererende Gladmakende gezichtscrème voor de nacht 50 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Maakt mimische rimpels glad na slechts 1 keer aanbrengen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Tołpa Pre Age regenererende Gladmakende gezichtscrème voor de nacht 50 ml

Regenererende gladmakende gezichtscrème voor de nacht is een geavanceerd verzorgingsproduct, speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid. Het biedt een aantal voordelen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie van de gezichtshuid. Hier is de nieuwe beschrijving van deze crème:

- Herbouwt de beschermende barrière: de crème is verrijkt met ingrediënten die de natuurlijke beschermende barrière van de huid helpen herstellen en versterken. Het beschermt tegen externe factoren en vochtverlies, wat belangrijk is voor een gezonde uitstraling van de huid.

-Hydrateert 72 uur lang: dankzij speciaal geselecteerde ingrediënten zorgt de crème voor langdurige intensieve hydratatie van de huid. De huid blijft 72 uur goed gehydrateerd, elastisch en stralend.

- Diep regenererend: de crème heeft een diep regenererend effect en helpt de huid 's nachts bij het vernieuwen en herstellen. De huid wordt meer gevoed en tekenen van vermoeidheid worden verminderd.

- Maakt mimische rimpels glad na slechts 1 keer aanbrengen: dankzij de actieve ingrediënten vermindert de crème effectief de zichtbaarheid van mimische rimpels, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet na de eerste toepassing.

- Maakt de huid onmiddellijk glad: de crème heeft een lichte en zijdeachtige textuur die de huid onmiddellijk glad maakt en zacht en egaal maakt.

- Revitaliseert en verstevigt: de revitaliserende werking van de crème helpt de huid haar jeugdige uitstraling en uitstraling te herstellen. Daarnaast ondersteunt de crème het verstevigingsproces van de huid, waardoor deze elasticiteit en veerkracht krijgt.

-Trekt snel in: De crème heeft een lichte formule die snel intrekt zonder een vettig laagje op de huid achter te laten. Het is een ideale oplossing voor mensen die de voorkeur geven aan lichte, niet-vette nachtcrèmes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een gereinigd en getonifieerd gezicht en hals, vermijd de oogcontouren. Masseer vanaf de nek omhoog. Gebruik elke avond.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Coco-Caprylaat, Cetearyl Olivate, Hydroxypropyl Zetmeel Fosfaat, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Turf Extract, Panax Ginseng Wortel Extract, Lavandula Stoechas Extract, Amethyst Poeder, Tocoferol, Propyleen Glycol, Capryl/Caprinezuur Triglyceride, Xanthaangom, Melkzuur Zuur, natriumfytaat, parfum, triethylcitraat, glycerylcaprylaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, methylpropaandiol, benzoëzuur, caprylylglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111993

Specifieke referenties

ean13
5903900961172

Tołpa Pre Age regenererende...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies