Tołpa Pre Age Oogcrème Tekenen van Vermoeidheid verminderen 10 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

De crème zorgt voor intense hydratatie van de huid onder de ogen, helpt vocht vast te houden en uitdroging te voorkomen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Tołpa Pre Age Oogcrème Tekenen van Vermoeidheid verminderen 10 ml

Anti-Fatigue Eye Cream is speciaal ontwikkeld om de tere huid rond de ogen te verzorgen. Het biedt vele voordelen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie van de huid onder de ogen. Hier zijn enkele van de eigenschappen van deze crème:

- Vermindert tekenen van vermoeidheid: De crème bevat ingrediënten die tekenen van vermoeidheid rond de ogen helpen verminderen, zoals donkere kringen en wallen. De huid ziet er stralender en verfrist uit.

-Hydrateert diep: de crème zorgt voor intense hydratatie van de huid onder de ogen, helpt vocht vast te houden en uitdroging te voorkomen.

- Verlicht en herstelt de glans: dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten verlicht de crème de huid onder de ogen en herstelt haar natuurlijke glans en stralende uiterlijk.

- Vermindert expressielijntjes: De crème bevat ingrediënten die helpen om expressielijntjes rond de ogen zichtbaar te verminderen, waardoor de huid gladder en steviger wordt.

-Maakt onmiddellijk glad: De crème heeft een gladmakend effect, waardoor de huid onder de ogen zachter en gladder wordt vanaf de eerste toepassing.

-Regenereert: De ingrediënten van de crème ondersteunen de regeneratie van de huid onder de ogen, wat bijdraagt aan de vernieuwing en verbetering van de algemene conditie.

- Vermindert roodheid: De crème heeft verzachtende en roodheid verminderende eigenschappen, waardoor de huid rond de ogen wordt gekalmeerd.

-Voorkomt opbouw van concealer: De crème creëert een glad oppervlak onder de ogen, waardoor opbouw van concealer in rimpels en fijne lijntjes wordt geminimaliseerd.

-Trekt snel in: de crème heeft een lichte textuur die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat op de huid onder de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan rond de ogen en op de oogleden. Klop zachtjes met uw vingertoppen. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Turfextract, Tapiocazetmeel, Glycerylstearaatcitraat, CocoCaprylaat, Ascorbinezuur, Natriumhyaluronaat, Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectine/Glycerine Crosspolymeer, Gehydrolyseerde Algin, Hyaluronic Acid , Rhodiola Rosea Root Extract, Menthyl Lactaat, Menthol, Palmitoyl Glycine, Xanthaangom De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111994

Specifieke referenties

ean13
5903900961028

Tołpa Pre Age Oogcrème...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies