Miraculum Bakuchiol Anti Age Actief gladmakend Serum 20 ml

€ 5,20
Inclusief belasting

Serum op basis van biologische Bakuchiol

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Miraculum Bakuchiol Anti Age actief gladmakend Serum 20 ml

Oogserum op basis van biologische bakuchiol is een actief gladmakend product dat de huid voorziet van een schat aan voedingsstoffen. Bakuchiol, een natuurlijk ingrediënt afkomstig van de plant Psoralea corylifolia, is een veilig alternatief voor retinoïden, vooral voor de gevoelige huid rond de ogen. Het heeft een regenererend effect op de gevoelige huid onder de ogen en helpt rimpels en fijne lijntjes te verminderen die vaak zichtbaar zijn in dit gebied. Serum met bakuchiol heeft ook antirimpeleigenschappen en ondersteunt de productie van collageen en elastine in de huid, wat de elasticiteit en gladheid helpt verbeteren. Vermindert wallen en donkere kringen onder de ogen, waardoor de huid er rustiger en stralender uitziet. Bovendien voorziet het oogserum met bakuchiol de huid van een aantal voedingsstoffen die de huid helpen hydrateren, voeden en beschermen tegen externe factoren. Hierdoor wordt de huid rond de ogen zachter, steviger en gevoed.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's ochtends en/of 's avonds een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid rond de ogen. Klop zachtjes. Gebruik alleen of samen met de Bakuchiol-crème om het effect te versterken.

SAMENSTELLING

Aqua , coco-caprylaat/capraat, glycerine, glycerylstearaat, polyglyceryl-2-stearaat, propaandiol, helianthus annus zaadolie, stearylalcohol, butyrospermum parkii boter, bakuchiol, macadamia ternifolia zaadolie, chenopodium quinoa zaadextract, natriumstearoylglutamaat, cocos nucifera olie, gardenia taitensis bloemenextract, chlorella vulgaris extract, natriumhyaluronaat crosspolymeer, natriumhyaluronaat, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, retinylpalmitaat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, pentyleenglycol, fenoxyethanol, tocoferol, beta-sitosterol, ethylhexylglycerine, squaleen, xanthaangom, melkzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112091

Specifieke referenties

ean13
5900793046511

Miraculum Bakuchiol Anti...

€ 5,20
group_work Toestemming voor cookies