Bielenda B12 Beauty Vitamine Oogcrème 15 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Dankzij de lichte consistentie van de crème kun je hem veilig gebruiken op de tere huid rond de ogen en zorgt hij het hele jaar door voor hydratatie, voeding en een gezonde uitstraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Bielenda B12 Beauty Vitamine Oogcrème 15 ml

Vitamine-oogcrème is een lichte cosmetica die speciaal is gemaakt voor de verzorging van de droge en dunne huid rond de ogen het hele jaar door. De formule is gebaseerd op het gepatenteerde Beauty Complex, bestaande uit geselecteerde ingrediënten met heilzame eigenschappen voor de huid.

Het schoonheidscomplex omvat:

-Vitamine B12: Deze natuurlijke vitamine met een mooie roze kleur heeft het vermogen om de gevoelige en gestreste huid te kalmeren. Het helpt irritaties te verzachten, versnelt het proces van huidregeneratie en geeft het een stralende uitstraling.

- Biotyna : dit ingrediënt verbetert de conditie van de huid, heeft sterk hydraterende en regenererende eigenschappen. Het kalmeert de huid en geeft haar comfort, vooral de huid die de neiging heeft droog te zijn.

-Collageen: revitaliseert de huid merkbaar, hydrateert haar effectief en voegt vitaliteit toe, die de huid met het ouder worden verliest.

-Provitamine D3: helpt de huid te kalmeren, ondersteunt de natuurlijke beschermende barrière van de opperhuid en herstelt het comfort en de gezonde gloed van de huid.

Vitamine oogcrème hydrateert sterk en kalmeert effectief de huid rond de ogen. Het vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen onder de ogen, revitaliseert de tere opperhuid en verbetert het uiterlijk en de conditie. Tegelijkertijd belast de crème de huid niet en geeft het effect van satijnzachtheid, verfrissing en verlichting.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de crème elke ochtend en avond in de huid rond de ogen. Een handige tube met een precieze dispenser zorgt voor een precieze toepassing van het preparaat rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), caprylic/capric triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, cetearylolivaat, glycerine, isodecylneopentanoaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, sorbitanolivaat, tocoferylacetaat, allantoïne, gehydrolyseerde caesalpinia spinosagom, caesalpinia spinosagom, Hydroxypropylcyclodextrine, Biotine, Gehydrolyseerd collageen, Cyanocobalamine, Beta-Sitosterol, 7-Dehydrocholesterol, Gossypium Herbaceum (katoen) Zaadolie, Ethylhexylglycerine, Glycine Soja (Soja) Olie, Squaleen, Xanthaangom, Dinatrium EDTA, Ascorbylpalmitaat, Tocoferol, Fenoxyethanol, Benzylalcohol, kaliumsorbaat, parfum (geur), limoneen, hexylkaneel, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112154
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169053383

Bielenda B12 Beauty...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies