AA Hyalu Pro-Age hydraterende en verhelderende oogcrème 15 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

De crème is een uitstekende keuze voor mensen met een gevoelige ooghuid die de conditie van de huid rond de ogen willen verbeteren en de jeugdige glans willen herstellen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

AA Hyalu Pro-Age hydraterende en verhelderende oogcrème 15 ml

De hydraterende en verhelderende oogcrème is speciaal gemaakt voor de tere huid rond de ogen, die uitgedroogd is en de eerste tekenen van veroudering vertoont, zoals rimpels en tekenen van vermoeidheid. Het werkt dankzij verschillende actieve ingrediënten die zijn ontworpen om de huid intens te hydrateren, te verhelderen en de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. Zo werken deze ingrediënten:

-4 x hyaluronzuur: dit zuur is verkrijgbaar in vier verschillende moleculaire vormen, waardoor het op verschillende niveaus van de opperhuid kan inwerken. Dankzij dit hydrateert, verzacht en verstevigt het de huid rond de ogen, en zorgt het ook voor het effect van het opvullen van rimpels.

-Peptiden: Dit zijn ingrediënten die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren en tegelijkertijd de vorming en verdieping van rimpels, vooral gezichtsrimpels, remmen.

-Niacinamide: Dit actieve ingrediënt activeert de synthese van ceramiden in de huid, waardoor het hydratatieniveau toeneemt. Bovendien heeft het een verhelderend effect, waardoor het gebied rond de ogen wordt verlicht.

-Sheaboter: voedt, regenereert en versterkt de hydrolipidenbarrière van de huid perfect, wat bijdraagt aan een betere hydratatie en behoud van de conditie.

Onmiddellijke effecten na het eerste gebruik zijn onder meer intense hydratatie, verheldering en verminderde zichtbaarheid van rimpels. Na 28 dagen regelmatig gebruik kunt u blijvende effecten verwachten, zoals een egale teint en een verdere vermindering van rimpels rond de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep een kleine hoeveelheid van het product zachtjes op de gereinigde huid onder de ogen. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds, afhankelijk van uw behoeften.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco-Caprylaat/Capraat, Pentaerythrityl Tetraisostearaat, Polyglyceryl-6 Stearaat, Butyrospermum Parkii Boter, Cetearyl Alcohol, Pentyleenglycol, Glycerine, Cellulose, Niacinamide, Natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Natriumhyaluronaat, Natriumgeacetyleerd hyaluronaat, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, Polyglyceryl-6 Behenaat, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Pentapeptide-18, Acetylhexapeptide-8, Allantoïne, Glycerylstearaatcitraat, Oenothera Bienis-olie, Calendula Officinalis-bloemenextract, Xanthaangom, Natriumacrylaat-copolymeer, Glycerilbehenaat, Gehydrogeneerde palmolie, ISOHEXADECANE, Polysorbaat 80, Tocoferylacetaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, caprylylglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112897

Specifieke referenties

ean13
5900116083759

AA Hyalu Pro-Age...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies