Uzdrovisco Oogcrème Rimpels vullen Kurkuma 25 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

De innovatieve cosmetica voor de verzorging van het ooggebied is perfect voor mensen met een rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Uzdrovisco Oogcrème rimpels vullen Kurkuma 25 ml

De innovatieve cosmetica voor de verzorging van de ogen is ideaal voor mensen met een rijpere huid die rimpelvermindering, hydratatie en regeneratie nodig heeft. Als u de voorkeur geeft aan natuurlijke plantaardige ingrediënten en geavanceerde oplossingen, zal deze oogcrème wellicht aan uw verwachtingen voldoen. Dit is waarom je het zou moeten proberen:

-Curcumine: Dit is een van de krachtigste gezondheidsbevorderende ingrediënten die huidverouderingsprocessen vertraagt. Het heeft sterke ontstekingsremmende, antioxiderende en verzachtende eigenschappen, die de diepte van rimpels helpen verminderen en de huid verhelderen. Dankzij de innovatieve fito wordt curcumine overgebracht en diep in de opperhuid afgeleverd.

-Acaciacollageen: dit ingrediënt creëert een hydraterende en versterkende vacht, die rimpels helpt verminderen en de elasticiteit van de huid verhoogt.

-Hyaluronische hydratatiespons: Het is een natuurlijk waterreservoir voor de huid. De unieke combinatie van multimoleculair hyaluronzuur met Scandinavische algen zorgt voor intense hydratatie en vult rimpels op.

-Vlierbes: Dit ingrediënt heeft een drainerende werking en helpt wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen.

Bovendien bevat de oogcrème ook illipeboter, macadamia-olie, babassu-olie en squalaan, die de huid helpen regenereren en glad maken.

De effecten van het gebruik van deze oogcrème omvatten een merkbare vermindering van rimpels, intense hydratatie, het verlichten van donkere kringen onder de ogen, het verminderen van tekenen van vermoeidheid, het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid, en uitstekende regeneratie en gladheid. Het product is ongeparfumeerd, geschikt voor make-up, bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is geschikt voor veganisten. Dit is een uitstekende optie voor de rijpere huid die geavanceerde verzorging rond de ogen nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep de crème 's ochtends en 's avonds zachtjes in de huid onder de ogen

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Squalaan, Coco-Caprylaat/Capraat, Cetearylalcohol, Undecaan, Glycerylstearaatcitraat, Glycerylstearaat, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Myristyl Myristaat, Tridecaan, Shorea Stenoptera Zaadboter, Orbignya Oleifera Zaadolie, Sambucus Nigrabloemextract, fosfatidylcholine, curcumine, natriumcarrageen, Sea Salt , glycerine, acacia-seyalgomextract, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, natriumhyaluronaat, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, gehydrolyseerde jojoba-esters, hordeum vulgare-poeder, natriumstearoylglutamaat, xanthaangu m, Melkzuur, Tocoferol, Bèta-Sitosterol, Squaleen, Glycine Soja-olie, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Fenethylalcohol, Mononatriumcitraat, Pentyleenglycol, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113232

Specifieke referenties

ean13
5903178701715

Uzdrovisco Oogcrème Rimpels...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies