Floslek Ooglid- en ooggel met ogentroost en weegbree 15 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Vermindert het gevoel van vermoeidheid van de ooglidhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Floslek Ooglid- en ooggel met ogentroost en weegbree 15 ml

De alcoholvrije ooggel wordt aanbevolen voor de verzorging van de vermoeide huid rond de ogen, die gevoelig is voor de vorming van donkere kringen en “wallen”. Het product voedt en kalmeert de vermoeide en gezwollen ooghuid, verlicht stresssymptomen en verlicht het gevoel van zware oogleden. Bovendien verheldert het de huid en verbetert het de conditie ervan. Het heeft een verzachtende en verzachtende werking. Regelmatig gebruik zorgt ervoor dat de huid kalmeert, iets verheldert en wallen en donkere kringen onder de ogen merkbaar verminderen. Het product is veilig te gebruiken bij het dragen van contactlenzen, permanente make-up en na wimperstylingbehandelingen. De eigenschappen omvatten:

-Je voelt je opgelucht en gekalmeerd.

-Vermindering van het gevoel van vermoeidheid van de ooglidhuid.

- Effectieve eliminatie van ooglidzwelling en verbetering van de stevigheid van de huid.

-Bevat maar liefst 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het product is veganistisch en dermatologisch en oftalmologisch getest.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid dakraamgel aan op de onderste en bovenste oogleden (op veilige afstand van de conjunctivale zak), verdeel het vervolgens voorzichtig met uw vingertoppen en laat het intrekken. Gebruik 's ochtends en 's avonds. Ogentroostgel kan onder make-up worden gebruikt. Het afkoelen van de gel vóór het aanbrengen versterkt het effect.

SAMENSTELLING

Aqua *, Glycerine*, Dipropyleenglycol, Panthenol , Euphrasia Officinalis Extract*, Plantago Lanceolata Bladextract*, Chamomilla Recutita Bloemenextract*, Salvia Officinalis Bladextract*, Althaea Officinalis Wortelextract*, Bisabolol, Glucose*, Propyleenglycol, Butyleenglycol , Carbomeer, Triethanolamine, Melkzuur*, Ethylhexylglycerine, Caprylhydroxaminezuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. *ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114473
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905043001746

Floslek Ooglid- en ooggel...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies