Floslek Eye Care Expert Vullende Oogcrème voor "Kraaienpootjes" 15 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

Het heeft een sterk liftend effect en maakt kraaienpootjes al 1 minuut na het aanbrengen glad

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Floslek Eye Care Expert Vullende Oogcrème voor "Kraaienpootjes" 15 ml

Deze crème combineert geavanceerde actieve ingrediënten met de innovatieve anti-rimpel Dermo Eye Care Technology®. Het heeft een sterk liftend effect en maakt kraaienpootjes al 1 minuut na het aanbrengen glad. Bovendien maakt de unieke applicator een verstevigende massage van het gebied rond de ogen mogelijk, waardoor de microcirculatie wordt gestimuleerd en de penetratie van actieve stoffen in de huid wordt vergroot. Het product is veganistisch en onderworpen aan dermatologische en oftalmologische tests, waardoor de veiligheid en effectiviteit worden gegarandeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en/of avond met de applicator aan op de gereinigde huid rond de ogen. Verdeel vervolgens de crème voorzichtig en voer een spotmassage rond de ogen uit met behulp van de applicator.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, isopropylpalmitaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, polysorbaat 20, glycerylstearaat SE, cetearylisononanoaat, cetearylalcohol, Panthenol , biosacharidegom-1, gehydrolyseerd manihot esculenta knolextract, carbomeer, dimethicon, xanthaangom, triethanolamine, methylparaben, DMDM Hydantoïne, joodpropynylbutylcarbamaat, propylparaben, PEG-8, tocoferol, ascorbylpalmitaat, butyleenglycol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, ascorbinezuur, citroenzuur, dinatrium-EDTA. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114481
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043005881

Floslek Eye Care Expert...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies