BasicLab Dermatis prebiotische lichaamsspray 5 % postbioticum, 3% prebiotica 100 ml

€ 27,60
Inclusief belasting

Snellere vermindering van onvolkomenheden en minder neiging om nieuwe te creëren, dankzij de balans van het microbioom

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7
Niet op voorraad

BasicLab Dermatis prebiotische lichaamsspray 5 % postbioticum, 3% prebiotica 100 ml

Prebiotische lichaamsspray is gemaakt voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, vooral de veeleisende en gevoelige huid, de acne-gevoelige, seborroïsche en atopische huid. De werking ervan is gebaseerd op het herstellen van de balans van het microbioom en het beschermen en ondersteunen van de ontwikkeling van nuttige micro-organismen. De dermatologische formule verzacht effectief irritaties en roodheid, vermindert acne en puistjes, terwijl de opperhuid wordt gehydrateerd en gladgemaakt, waardoor deze glad en zacht wordt.

PRODUCTVOORDELEN:

-5% postbioticum (Saccharomyces/Zinc Ferment): Heeft een gunstig effect op het microbioom en vermindert de negatieve effecten van oxidatieve stress. In combinatie met gistfermentatieproducten heeft zink een regenererend effect, verzacht het micro-inflammatoire laesies en voorkomt het de vorming van nieuwe.

-3% prebiotica: Ondersteunt de balans van het microbioom, helpt bestaande puistjes, papels en puistjes te verminderen, terwijl de neiging om nieuwe te ontwikkelen wordt beperkt. Hydrateert de opperhuid en verbetert de gladheid en weerstand ervan. Het herstelt het comfort, verbetert de regeneratieprocessen en vermindert de neiging tot overgevoeligheid van de huid.

-Azeloglycine: combineert de eigenschappen van azelaïnezuur en glycine, normaliseert de talgafscheiding, hydrateert en vermindert de ruwheid van de opperhuid. Verheldert huidverkleuringen veroorzaakt door micro-ontstekingen.

- CICA (madecassoside, asiaticoside en extract): Het heeft een sterk verzachtende werking, vermindert irritatie en roodheid en heeft een positieve invloed op het uiterlijk en de conditie van de huid. Het ondersteunt de regeneratie van de opperhuid, heeft antioxiderende en verzachtende eigenschappen, waardoor het niveau van hydratatie en elasticiteit wordt verhoogd.

-Shikiminezuur: Het heeft een zacht exfoliërend effect, voorkomt verstopping van de talgklieren, beperkt de groei van acnebacteriën en verbetert de conditie van de acnehuid.

-Exfoliërend tripeptide: beïnvloedt de celverbindingen in het stratum corneum en ondersteunt een gelijkmatige exfoliatie. Maakt de opperhuid glad, versnelt de regeneratie ervan, vermindert mee-eters en minimaliseert de zichtbaarheid van een droge huid.

ZICHTBARE RESULTATEN:

-Snellere vermindering van onvolkomenheden en minder neiging om nieuwe te creëren, dankzij de balans van het microbioom.

-Versnelde regeneratie, verminderde irritatie en roodheid.

-Genormaliseerde talgafscheiding.

-Gehydrateerde huid zonder vettig gevoel, merkbare gladheid en zachtheid van de opperhuid.

GESCHIKT VOOR DE HUID:

-Elk soort.

-Bij acne, met micro-inflammatoire veranderingen.

-Gevoelig.

-Met enkele onvolkomenheden op het lichaam.

- Gevoelig voor atopie.

-Seborrhea.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op de gereinigde en gedroogde lichaamshuid. Kan meerdere keren per dag worden gebruikt.

SAMENSTELLING

Aqua , Saccharomyces/Zinkferment, Propaandiol, Inuline, Pentyleenglycol, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Polyglyceryl-4 Capraat, Madecassoside, Asiaticoside, Centella Asiatica Bladextract, Hexanoyl Dipeptide-3 Norleucine Acetaat, Shikiminezuur, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Sarcosine, Arginine , Allantoïne, Panthenol , Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Glycerine, Isomalt, Cellulosegom, Xanthaangom, Cellulose, Fructose, Glucose, Natriumcaproyl/Lauroyllactylaat, Triethylcitraat, Hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115440

Specifieke referenties

ean13
5904639171160

BasicLab Dermatis...

€ 27,60
group_work Toestemming voor cookies