Tołpa Dentica Junior Tandpasta voor kinderen 6+ mint 50 ml

€ 2,30
Inclusief belasting

Helpt tanden te beschermen tegen tandbederf en gaatjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tołpa Dentica Junior Tandpasta voor kinderen 6+ mint 50 ml

Tołpa Dentica Junior Mint tandpasta, speciaal voor kinderen ouder dan 6 jaar, is een product dat is ontworpen voor veilige mondhygiëne. Het bevat de juiste dosis fluoride (1450 ppm F-), wat helpt om de tanden te beschermen tegen cariës en gaatjes. De tandpasta verwijdert tandafzettingen en beschermt tegelijkertijd het glazuur. De aangename muntsmaak maakt dagelijks poetsen leuk voor kinderen en bevordert een regelmatige mondhygiëne. Het is belangrijk dat kinderen de tandpasta gebruiken in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant, en de hoeveelheid tandpasta die wordt gebruikt bij het poetsen moet geschikt zijn voor de leeftijd van het kind. Onthoud dat het belangrijk is om dagelijks minimaal 2 minuten je tanden te poetsen voor het behoud van een gezonde mond. Bij twijfel of vragen is het altijd de moeite waard om een tandarts te raadplegen.

HOE TE GEBRUIKEN

We raden aan om je tanden minstens twee keer per dag ongeveer 3 minuten te poetsen - 's ochtends na het ontwaken en' s avonds voordat je naar bed gaat. Het is ook raadzaam om indien mogelijk na elke maaltijd uw tanden te poetsen. Vergeet niet dat regelmatig en grondig tandenpoetsen essentieel is voor het behoud van een gezonde mond.

SAMENSTELLING

Aqua , Sorbitol, Gehydrateerde Silica, Glycerine, Propyleenglycol, Xanthaangom, Natriumfluoride, Aroma , Natrium C14-16 Olefine Sulfonaat, Mica, Natriumsaccharine, CI 42090, CI 77891, CI 47005. pakket.

112021
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719419263

Tołpa Dentica Junior...

€ 2,30
group_work Toestemming voor cookies