LaQ Bath bomb met verrassing Blauw 120 g

€ 3,10
Inclusief belasting

Deze bal kleurt het water niet alleen intens, rustgevend blauw, ale verandert uw bad ook in een moment van ontspanning en aromatisch plezier.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

LaQ Badbom met verrassing Blauw 120 gram

Begin je badavontuur door van een gewoon bad buitengewoon plezier te maken met een handgemaakte, bruisende badbom met een verborgen verrassingszeep! Deze bal geeft het water niet alleen een intense, rustgevende blauwe kleur, ale verandert je bad ook in een moment van ontspanning en aromatisch plezier. Naast visuele attracties biedt deze bath bomb ook een rijke verzorging voor je huid. Dankzij het gehalte aan sheaboter, zoete amandelolie en vitamine E wordt de huid na het baden zijdezacht en intens gehydrateerd, net als na het gebruik van een balsem. Het is niet alleen leuk, maar ook een uitgebreide verzorging die ook kan worden gebruikt als element van de thuisverzorging van voeten en handen. Deze bruisbal heeft een allergeenvrije geur, waardoor je van het aroma kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over allergische reacties. En dat is nog niet het einde van de verrassingen! De binnenkant van deze bal verbergt een kleine zeep die tijdens het baden tevoorschijn komt, wat een element van plezier en mysterie toevoegt. Vanwege de ego inhoud van de zeep raden wij echter toezicht van volwassenen aan, en het product is bedoeld voor kinderen ouder dan 3 jaar. Maak van een routinebad een magisch moment dat niet alleen uw huid versterkt, maar ook zorgt voor plezier en vreugde tijdens alledaagse momenten van ontspanning.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de bal uit de beschermfolie en gooi hem in een badkuip gevuld met warm water

SAMENSTELLING

Natriumbicarbonaat, Citroenzuur, Polysorbaat 80, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Tocoferol, Parfum, [± Cl 17200, Cl 15510, Cl 42090] De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112499

Specifieke referenties

ean13
5902730835011

LaQ Bath bomb met...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies