Oillan Baby delicate shampoo voor haar vanaf de eerste levensdag 200 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

De shampoo is delicaat en veroorzaakt geen irritatie of tranende ogen, wat belangrijk is, vooral bij de verzorging van kinderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Oillan Baby delicate Shampoo voor haar vanaf de 1e levensdag 200 ml

Ultrazachte shampoo is een uitstekende keuze voor zachte haar- en hoofdhuidverzorging, vooral voor baby's en kinderen. Dit is waarom je het zou moeten gebruiken:

Actieve ingrediënten:

-Betaïne: dit ingrediënt helpt het haar en de hoofdhuid te hydrateren en zorgt voor een goede hydratatie.

-Bisabolol: Dit is een ingrediënt dat irritaties verzacht, wat belangrijk is om de gevoelige hoofdhuid te beschermen.

-Vitamine E: Deze vitamine heeft voedingseigenschappen en gaat de effecten van vrije radicalen tegen, wat de gezondheid van de hoofdhuid en het haar ten goede kan komen.

-Plantaardige glycerine: Helpt het juiste hydratatieniveau van zowel haar als hoofdhuid te behouden.

Effecten:

- Pluizig en glanzend haar: De shampoo helpt het gezonde uiterlijk van uw haar te behouden, waardoor het pluizig en glanzend wordt.

-Gehydrateerde en gekalmeerde hoofdhuid: Dankzij het gehalte aan betaïne en bisabolol hydrateert en kalmeert het product de hoofdhuid, wat belangrijk is om irritatie te voorkomen.

-Geen tranen of irritaties: De shampoo is delicaat en veroorzaakt geen irritatie of tranende ogen, wat belangrijk is, vooral bij de verzorging van kinderen.

De ultrazachte shampoo is dermatologisch getest op mensen met allergische huidziekten en getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht, wat de veiligheid en geschiktheid voor de gevoelige huid van baby's en kinderen benadrukt. Het is een ideaal product voor de dagelijkse verzorging dat zowel het haar als de hoofdhuid verzorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op uw handen en verdeel het vervolgens voorzichtig over vochtig haar en hoofdhuid. Na het wassen afspoelen met water. Dermatologisch getest

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cocamidopropylbetaïne, laurylglucoside, betaïne, coco-glucoside, glyceryloleaat, bisabolol, parfum, melkzuur, citroenzuur, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, xanthaangom, tocoferol, ascorbylpalmitaat, lecithine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112960
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116089812

Oillan Baby delicate...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies