Yumi Baby AZS hydraterende Lichaamsmelk vanaf de eerste levensdag 200 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Hypoallergene lichaamsmelk

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi Baby AZS vochtinbrengende Lichaamsmelk vanaf de eerste levensdag 200 ml

Hypoallergene lichaamsmelk lijkt een uitstekend product voor de verzorging van de gevoelige huid van zuigelingen en kleine kinderen. Hier zijn enkele redenen waarom u het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: De melk bestaat uit natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong, waardoor deze zacht en geschikt is voor de gevoelige babyhuid.

-Zoete amandelolie: het is een natuurlijk verzachtend middel dat helpt de juiste hydratatie van de huid te behouden, terwijl het irritaties elimineert en een regenererend effect heeft.

-Aloëbladsap: deze universele basis van Yumi-cosmetica heeft een regenererend, hydraterend en voedend effect op de huid en helpt ook irritaties te verzachten.

-Aquaxyl: Helpt de vochtbalans in de huid te behouden, voorkomt overmatige verdamping van water en verhoogt de synthese van hyaluronzuur, wat belangrijk is voor de hydratatie van de huid.

-Prebiotisch: Helpt het evenwicht van de huidmicrobiota te herstellen vanaf de eerste levensdag, wat belangrijk is voor de gezondheid van de huid.

-Allantoïne: hydrateert sterk en verzacht ontstekingen op het lichaam van de baby.

-Betaïne: het is een natuurlijke vochtinbrengende crème die helpt de huidcellen gehydrateerd te houden en water te binden.

-Appel- en rabarbergeur: De delicate en aangename geur maakt het gebruik van de melk aangenaam voor zowel het kind als de ouder.

De bodylotion is hypoallergeen, wat betekent dat hij geschikt is voor de meest gevoelige huid, inclusief kinderen met atopische dermatitis. Het hydrateert, regenereert en helpt bij het opbouwen van een band tussen ouder en kind tijdens de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Verwarm een kleine hoeveelheid melk in uw handen en verdeel dit over de huid van uw kind. Vermijd het luiergebied.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, glycerine, olusolie, glycerylstearaatcitraat, Aloe barbadensisbladsap, glycerylstearaat, Helianthus Annuus- Juice , cetearylalcohol, allantoïne, betaïne, inuline, tocoferol, Fragaria Ananassa-fruitextract, Rubus Fruticosus-fruitextract, Rubus Idaeus fruitextract, xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, fructose, polyglyceryl-6-stearaat, polyglyceryl-6-behenaat, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, natriumlevulinaat, levulinezuur, xanthaangom, polysorbaat 60, sorbitanisostearaat, parfum, natriumbenzon aten, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112529
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168348

Yumi Baby AZS hydraterende...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies