Nivea Baby 2in1 Shampoo en badvloeistof vanaf 1 dag oud 500 ml

€ 9,10
Inclusief belasting

Beschermende Shampoo en Badlotion 2in1 - een perfecte combinatie van bescherming en zachte verzorging voor de allerkleinsten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Baby 2in1 Shampoo en badvloeistof vanaf 1 dag oud 500 ml

Beschermende Shampoo en Badlotion 2in1 is een innovatief product dat de functies van twee essentiële cosmetica combineert. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby's en kinderen vanaf de eerste levensdag.

Belangrijkste kenmerken:

- Product met dubbele functie: beschermt effectief de gevoelige huid en reinigt tegelijkertijd lichaam en haar zachtjes.

-Zachte formule: verrijkt met calendula-extract, reinigt zachtjes zonder de ogen van het kind te irriteren.

-Dryout Protection: Beschermt de huid van het lichaam en het hoofd tegen uitdrogen, waardoor deze schoon, glad en goed verzorgd blijft.

-Huidvriendelijk: Vrij van parabenen, alcohol, kleurstoffen, zeep en potentieel allergene geuringrediënten.

-Tolerantie en veiligheid: Het product is ontwikkeld in samenwerking met kinderartsen en dermatologen en is klinisch, dermatologisch en oftalmologisch getest.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een paar druppels vloeistof in uw hand en was vervolgens het lichaam en het haar van uw kind. Spoel eventueel achtergebleven product af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocoamidepropyl Betaine, Natrium Myreth Sulfaat, Calendula Officinalis Bloemenextract, Glycerine, Lauryl Glucoside, Natriumchloride, PEG-200, Gehydrogeneerde Glyceryl Palmate, Polyquaternium-7, PEG-90 Glyceryl Isostearaat, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Citroenzuur, Laureth-2, glucose, natriumbenzoaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114433

Specifieke referenties

ean13
4005808363810

Nivea Baby 2in1 Shampoo en...

€ 9,10
group_work Toestemming voor cookies