Mother's Treasure Delicaat wasschuim voor baby's en kinderen 250 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Verbeterd Matka Skarbki-schuim is een delicate cosmetica voor het wassen van lichaam, gezicht en handen, gemaakt voor de dagelijkse huidverzorging.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Mother's Treasure Delicaat wasschuim voor baby's en kinderen 250 ml

Het verbeterde Matka Skarbki-schuim is een delicate cosmetica voor het wassen van lichaam, gezicht en handen, gemaakt voor de dagelijkse huidverzorging. De schuimformule is verbeterd en bevat zeer milde reinigende stoffen, waardoor deze geschikt is voor de gevoelige huid van zuigelingen en kinderen vanaf de eerste levensmaand. Het wordt vooral aanbevolen voor kinderen die gevoelig zijn voor allergieën en atopische dermatitis ( AZS ). De samenstelling van het schuim is verrijkt met huidbevorderende ingrediënten, zoals haver- en lijnzaadextracten. Deze ingrediënten maken de huid glad, zacht en zorgen voor voldoende hydratatie. Het schuim is ook vriendelijk voor de natuurlijke pH-waarde van de huid. De formule veroorzaakt niet het koude gevoel, wat vaak voorkomt bij het gebruik van traditionele vloeibare zepen. Hierdoor wordt het gebruik van het "Mother's Treasure" -schuim een aangename en zachte ervaring tijdens de dagelijkse verzorging. Het schuim is gemakkelijk te gebruiken en de vorm maakt een nauwkeurige en zachte reiniging van lichaam en gezicht mogelijk. Dit is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een veilige en effectieve cosmetica voor de huidverzorging van kinderen en baby's. Het wordt niet alleen aanbevolen voor kinderen, ale ook voor volwassenen met een gevoelige huid en een neiging tot allergieën. Het verbeterde Skarb Matka Matki-schuim is daarom een veelzijdig product voor de dagelijkse hygiëne, aangepast aan de behoeften van zelfs de meest gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op de vochtige huid van het kind. Was je lichaam. Grondig spoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , cocamidopropylbetaïne (betaïne), glycerine (glycerine), decylglucoside, Olive PEG-7 esters (olijfolie), laurylglucoside, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie (ricinusolie), propyleenglycol, Linum Usitatissimum zaadextract (olie lijnzaad), Avena Sativa-extract (haverzaadextract), Citroenzuur, Natriumfytaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114850
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901968019125

Mother's Treasure Delicaat...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies