4Organic Natuurlijke Voedende Peach Lippenbalsem 5 g

€ 3,50
Inclusief belasting

4organic Peach Nourishing Lip Balm is niet alleen een verzorgingsproduct, ale ook een ritueel voor de zorg voor de gezondheid en schoonheid van je lippen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

4organic Peach Nourishing Lip Balm is een unieke cosmetica die de kracht van natuurlijke ingrediënten bevat, waardoor een perfecte samenstelling voor je lippen ontstaat. Je kunt met trots genieten van maar liefst 99% natuurlijke ingrediënten, wat de balsem niet alleen effectief, ale ook milieuvriendelijk maakt. De overvloed aan plantaardige oliën, zoals perzikpitolie, abrikozenpitolie en avocado-olie, voeden en beschermen de gevoelige huid van de lippen perfect. Perzikolie verzacht de opperhuid en biedt bescherming tegen de gevolgen van zon, wind en vorst. Abrikozenolie hydrateert intensief, maakt de huid glad en gaat het verouderingsproces effectief tegen. Daarnaast beschermt avocado-olie de huid tegen uitdrogen, smeert sheaboter en voorkomt waterverlies uit de opperhuid, en beschermt vitamine E effectief tegen schadelijke UV-straling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de balsem rechtstreeks op je lippen aan. Verdeel het product meerdere keren om de rijkdom aan natuurlijke ingrediënten te voelen oplossen onder invloed van de hitte van je lippen.

SAMENSTELLING

Ricinus Communis-olie, Theobroma Cacao (cacao) zaadboter, Euphorbia Cerifera (Candelilla) was, Prunus Persica ( Peach ) pitolie, Prunus Armeniaca (abrikoos) pitolie, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii Boter, Tocoferol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114386
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5908220445944

4Organic Natuurlijke...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies