4Organic Natuurlijke vochtinbrengende Raspberry 5 g

€ 3,50
Inclusief belasting

Ontdek nu de rijkdom van de natuur voor je lippen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

4Organic Natuurlijke vochtinbrengende Raspberry 5 g

Raspberry hydraterende lippenbalsem is een uniek product waarvan de samenstelling is gebaseerd op 99% natuurlijke ingrediënten. Dit is een ideale oplossing voor mensen die waarde hechten aan natuurlijkheid en verzorging van hun lippen. De volledig veganistische formule, vrij van kleurstoffen en gluten, zorgt ervoor dat de balsem je lippen perfect verzorgt. Natuurlijke vochtinbrengende lippenbalsem Framboos is niet alleen een intensieve verzorging, ale ook een effectieve bescherming tegen de nadelige gevolgen van externe factoren, zoals zon, wind of vorst. Frambozenzaadolie, rijk aan waardevolle ingrediënten, heeft een verzachtende, verzachtende en regenererende werking op de gevoelige huid van de lippen. Bovendien hydrateert avocado-olie intensief en beschermt het de opperhuid tegen uitdrogen, net als perzikzaadolie. Abrikozenpitolie helpt dankzij de verzachtende, hydraterende en gladmakende eigenschappen de elasticiteit van de huid te behouden. Cacaoboter, met een sterk regenererende werking, is verrijkt met een hoog gehalte aan vitamine E, waardoor huidverouderingsprocessen worden tegengegaan. Deze frambozenlipbalsem is niet alleen een uitstekende verzorging, maar ook een vreugdevolle stap naar natuurlijke en gezonde schoonheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de balsem rechtstreeks op je lippen aan. Verdeel het product meerdere keren om de rijkdom aan natuurlijke ingrediënten te voelen oplossen onder invloed van de hitte van je lippen.

SAMENSTELLING

Ricinus Communis Zaadolie, Theobroma Cacao (Cacao) Zaadboter, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Was, Prunus Persica ( Peach ) Pitolie, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Prunus Armeniaca (Abrikozen) Pitolie , Copernicia Cerifera Cera, Rubus Idaeus (frambozen) zaadolie, Butyrospermum Parkii-boter, tocoferol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114389

Specifieke referenties

ean13
5908220445968

4Organic Natuurlijke...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies