• Nieuw

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Apple-Mint lamineermasker 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Haarlamineringsmasker geïnspireerd op de geur van de Tymbark-appelmuntdrank

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

OnlyBio Hair in Balance x Tymbark Apple-Mint lamineermasker 200 ml

Een haarlamineringsmasker geïnspireerd op de geur van de Tymbark-appelmuntdrank klinkt als een perfecte oplossing voor degenen die een spectaculair lakeneffect op hun haar willen bereiken. Bovendien betekent het feit dat het geschikt is voor alle haarporositeiten dat het door een breed scala aan mensen kan worden gebruikt. Wanneer is het de moeite waard om dit masker te gebruiken? Wanneer uw haar dof, ruw en glansloos is. Het is het perfecte product dat uw verzorgingsritueel aanvult en uw haar een gezonde uitstraling en prachtige glans geeft. Welk effect kan worden bereikt? Na gebruik van het lamineermasker wordt het haar niet alleen los, ale ook glad en glanzend. Dit is een perfecte oplossing voor degenen die een beetje luxe aan hun haar willen toevoegen en voor de conditie ervan willen zorgen. Wat de geur betreft, de inspiratie uit de geur van de Tymbark-appelmuntdrank draagt waarschijnlijk bij aan het plezier van het gebruik van dit masker, waardoor u in een goed humeur komt terwijl u voor uw haar zorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na enkele minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Coco-Caprylaat/Capraat, Behentrimoniumchloride, Cetrimoniumchloride, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Parfum, Agar, Tocoferol, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit, Eucalyptus Globulus Olie, Mentha Viridis Blad Olie, glycerine, hydroxyethylcellulose, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, carvon, hexylcinnamal, geraniol, limoneen, linalool, linalylacetaat, menthol, pineen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116733
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805289207

OnlyBio Hair in Balance x...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies