Paese Red Kiss Lips Matte romige vloeibare lippenstift 05 Raspberry 3,4 ml

€ 8,20
Inclusief belasting

Laat je lippen de hele dag stralen zonder bang te zijn dat je de kleurintensiteit verliest

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Paese Red Kiss Lips Matte romige vloeibare lippenstift 05 Raspberry 3,4 ml

De vloeibare lippenstift "The Kiss Lips" is een uniek product dat garant staat voor een prachtige matte finish die de hele dag blijft zitten. De romige en niet-plakkerige consistentie zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort. Rijke pigmentatie zorgt voor volledige dekking en intense, verzadigde kleuren, waardoor uw lippen een unieke charme krijgen. Deze vloeibare lippenstift maakt niet alleen indruk met zijn prachtige formule, ale ook met zijn duurzaamheid. Het werkt perfect in verschillende situaties, waardoor frequente correcties niet nodig zijn, omdat het lang op de lippen blijft zitten. Laat je lippen de hele dag stralen zonder bang te zijn dat je de kleurintensiteit verliest.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng voor gebruik en verdeel gelijkmatig over de gereinigde lippen, van de buitenste hoeken naar het midden. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lippenstift is opgedroogd. Trek gedurende deze tijd uw lippen niet op elkaar voor het beste effect. Voor een intensere kleur breng je nog een laag aan.

SAMENSTELLING

Isododecaan, trimethylsiloxysilicaat, polybuteen, dimethicon, isocetylstearaat, isohexadecaan, kaolien, disteardimoniumhectoriet, synthetische bijenwas, glycerylbehenaat, silica-dimethylsilylaat, propyleencarbonaat, aroma (smaakstof), ppg-15 stearylether, lecithine, tocoferol, ascorbylpalmitaat, citroenzuur zuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115808
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902627624575

Paese Red Kiss Lips Matte...

€ 8,20
group_work Toestemming voor cookies