Eveline Volume Celebrities Mascara 9 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Dostępny

De geprofileerde borstel scheidt en tilt de wimpers nauwkeurig op vanaf de basis tot in de puntjes en voorkomt klontervorming. Het effect is zichtbaar na de eerste toepassing en elke volgende toepassing intensiveert de verdikking en rek. Regelmatig gebruik van de unieke Volume Celebrity -mascara zal toevoegen vitaliteit en flexibiliteit voor uw wimpers!


Volume Celebrity-mascara is een cosmetisch product dat de eigenschappen van een mascara en een herstellend serum combineert, waardoor een perfecte combinatie van extreme lengte, buitengewoon volume en dichtheid van wimpers mogelijk wordt. De uitzonderlijk perfect geprofileerde borstel scheidt en tilt de wimpers precies op van de wortels tot de uiteinden, en voorkomt de vorming van klonten. De cosmetica bevat speciaal geselecteerde verzorgende ingrediënten: minerale pigmenten en natuurlijke Carnaubawas - ze stimuleren wimpers om te groeien, voorkomen dat ze uitvallen en breken. D- panthenol - herstelt de structuur van het haar en maakt de wimpers zichtbaar dikker en dikker. De meest waardevolle ingrediënten uit Jojoba-olie, rijk aan vitamine A, F en E - hydrateren diep, maken de wimpers flexibeler en versterken.

Aqua Synthetische Bijenwas Paraffine Acacia Senegal Gom Stearinezuur Triethanolamine Palmitinezuur Butyleenglycol Copernicia Cerifera Cera Glycerylstearaat Polybuteen VP/eicoseencopolymeer Oryza Sativa Cera Hydroxyethylcellulose Myristinezuur Arachidinezuur Beheenzuur Oliezuur Zuur Fenoxyethanol Methylparaben Propylparaben CI 77499.
100371
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907609327826

Eveline Volume Celebrities...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies