L'biotica PGA Hydro Fusion Hydrogel ooglapjes met vitamine C 2 stuks

€ 3,40
Inclusief belasting

Hydro ooglapjes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

L'biotica PGA Hydro Fusion Hydrogel ooglapjes met vitamine C 2 stuks

Hydrogel oogpads uit de PGA Hydro Fusion lijn zijn geavanceerde cosmetica, speciaal gemaakt voor de intensieve verzorging van de tere huid rond de ogen. Hun formule is gebaseerd op een innovatieve hydroformule waarin de hoofdrol wordt gespeeld door SynerPGAHydroPower+® polyglutaminezuur. Dit unieke polypeptide, gewaardeerd door dermatologen, werkt als een effectieve vochtinbrengende crème en trekt tot 5.000 keer meer water in de huid aan en houdt het vast dan zijn eigen gewicht. Hierdoor wordt de huid intensief gehydrateerd, verstevigd en glad gemaakt, wat resulteert in een gladde, stevige en gezond uitziende huid. Bovendien heeft de vitamine C in de vlokken een verhelderend effect, waardoor verkleuring wordt verminderd en de huidskleur rond de ogen egaler wordt. Zoethoutextract heeft een verzachtende en ontstekingsremmende werking en vermindert roodheid en huidirritatie. Deze hydrogel-oogpleisters verminderen niet alleen de symptomen van vermoeidheid en slaapgebrek, ale verhelderen ook onmiddellijk de oogzone, waardoor ze een gezonde glans krijgen. Hun formule handhaaft ook de juiste pH van de huid, wat de natuurlijke balans en gezondheid ondersteunt. Dankzij hen wordt de huid rond de ogen zichtbaar gevoed, gehydrateerd en stralend, wat zorgt voor het GLOW SKIN-effect - een gezond, stralend uiterlijk.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de vlokken voorzichtig uit het zakje. Aanbrengen op de gereinigde huid onder de ogen - de gelzijde van de pads moet de huid raken. Trek het buitenste beschermende materiaal voorzichtig los, beginnend vanaf de onderkant. Strijk de bloemblaadjes glad. Laat het 15 minuten intrekken, verwijder dan de pads en dep de resterende essence in de huid. Om de meest bevredigende resultaten te bereiken, moeten op zijn minst de vlokken worden gebruikt 1 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, methylpropaandiol, natriumhyaluronaat, 1,2-hexaandiol, propyleenglycol, capryl-/caprinezuurtriglyceride, gehydrogeneerde lecithine, ubiquinon, polyglutaminezuur, butyleenglycol, Copper -1, ethylhexylglycerine, oplosbaar collageen, mannose, natriumlactaat, Nelumbo Nucifera-bloem Extract, Lactobacillus Ferment, Natrium PCA, Allantoïne, Betaïne, Trehalose, Panthenol , Dikaliumglycyrrhizaat, Chondrus Crispus Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Glucomannan, Dikaliumfosfaat, Kaliumchloride, Natriumcitraat, Calcium , Glucose, Olea Europaea Fruitolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, PEG-60 gehydrogeneerde ricinusolie, carbomeer, xanthaangom, tromethamine, hydroxyacetofenon, fenoxyethanol, dinatriumedta, glycerylpolyacrylaat, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, PVM/MA-copolymeer, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116054

Specifieke referenties

ean13
5900116092546

L'biotica PGA Hydro Fusion...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies