AA Mommy hydraterende en verzachtende borstgel 125 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Hydraterende en verzachtende borstgel is een unieke cosmetica die speciaal is ontwikkeld voor zwangere vrouwen, vrouwen na de bevalling en vrouwen die borstvoeding geven.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

AA Mommy hydraterende en verzachtende borstgel 125 ml

Hydraterende en verzachtende borstgel is een unieke cosmetica die speciaal is ontwikkeld voor zwangere vrouwen, vrouwen na de bevalling en vrouwen die borstvoeding geven. De hypoallergene en verkoelende formule, die verzachtende actieve ingrediënten bevat, hydrateert en versterkt de gevoelige huid van de borsten intensief, terwijl ze effectief problemen zoals zwelling, spanning en huidongemakken verlicht. Vergeet niet om regelmatig uw borsten te onderzoeken. Het is een snelle en eenvoudige handeling die u kunt uitvoeren tijdens de dagelijkse massage, waarbij u zachtjes op de huid drukt.

Wat onderscheidt dit product?

- De aanwezigheid van aloë-extract en D-panthenol zorgt voor onmiddellijke verlichting van de geïrriteerde en gezwollen borsthuid.

HYDRO -complex hydrateert en voedt de huid intensief en herstelt de zachtheid en gladheid.

- Ondersteunt de natuurlijke lipidelaag van de opperhuid, waardoor de elasticiteit van de huid toeneemt tijdens perioden van overmatig strekken.

Dit product heeft strenge dermatologische tests ondergaan bij mensen die lijden aan allergische huidaandoeningen. Het bevat geen geur- of kleurstoffen en heeft een neutrale pH voor de huid. Ontdek het geheim van de perfecte verzorging voor de gevoelige borsthuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng delen van de gel aan op de borsthuid. Masseer met cirkelvormige opwaartse bewegingen totdat het product is opgenomen. Gebruik wanneer u maar wilt.

SAMENSTELLING

Aqua , pentyleenglycol, glycerine, Aloe Juice , Panthenol , allantoïne, glycerylacrylaat/acrylzuurcopolymeer, carbomeer, natriumhydroxide. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112943

Specifieke referenties

ean13
5900116081533

AA Mommy hydraterende en...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies