YOPE Mama Cica Lichaamsolie tegen striae 100 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Het is een aangename combinatie van voordelen voor de huid en een moment van ontspanning

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

YOPE Mama Cica Lichaamsolie tegen striae 100 ml

Anti-striae-olie is een intensieve behandeling die tot doel heeft een stevige huid een egale tint te geven, vooral op plekken die gevoelig zijn voor striae. Het belangrijkste ingrediënt is Centella Asiatica, CICA, een uniek dermatologisch ingrediënt dat het gevoel van huidspanning verzacht en het vermogen om te regenereren vergroot. Deze natuurlijke olie is uw intensieve thuisverzorging tegen striae en littekens. Het is ideaal tijdens de zwangerschap, na de bevalling en wanneer u het uiterlijk van uw huid wilt verbeteren. Het maakt de huid perfect elastisch, waardoor de weerstand tegen uitrekken toeneemt, wat belangrijk is tijdens zwangerschap en gewichtsschommelingen. De actieve ingrediënten van deze olie zijn onder meer CICA (Centella Asiatica), abrikozenzaadolie, bernagieolie, jojoba-olie en teunisbloemolie. Deze ingrediënten hydrateren, regenereren, kalmeren en beschermen de huid tegen uitdroging en irritatie. Deze olie voedt niet alleen de huid perfect, ale is ook geschikt voor ontspannende avondmassages.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 1-2 pompjes olie aan op uw hand en masseer met cirkelvormige bewegingen in de pas gewassen en licht vochtige huid - op de delen die speciale aandacht vereisen. Laat de olie intrekken en geniet van het gevoel van een versterkte huid.

SAMENSTELLING

Glycine soja (soja) olie, vitis vinifera zaadolie, simmondsia chinensis zaadolie, oenothera biennis olie, centella asiatica extract, tocoferol, borago officinalis zaadolie, helianthus annuus (zonnebloem) zaadolie, almond / borage / lijnzaad / olive / glyceriden, prunus armeniaca (abrikoos)pitolie, parfum, citronellol, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113999
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760206734

YOPE Mama Cica Lichaamsolie...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies