Bielenda VEGE MAMA Krem kojący na ociężałe nogi 125 ml (31-03-2023)

€ 6,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Veganistische crème - gel voor zware benen voor zwangere en postpartumvrouwen. Aanbevolen vanaf de 4e maand van de zwangerschap.

De heilzame crème met een gelconsistentie zorgt effectief voor de benen van een zwangere vrouw, in deze speciale periode waarin de benen van de aanstaande moeder ongemak veroorzaken, zwaar en opgezwollen worden. De uitstekende veganistische formule zorgt voor een zorgvuldige verzorging van de benen van een zwangere vrouw en helpt ze in de maanden direct na de bevalling met bijzondere zorg om hun perfecte uiterlijk en conditie te herstellen.

Verzachtende creme-gel, geeft direct na het smeren direct een gevoel van verlichting en ontspanning . De menthol in de crème verkoelt zachtjes en verfrist onmiddellijk vermoeide, zware benen. De voorbereiding elimineert het gevoel van "zware benen", herstelt hun energie. Hydrateert, regenereert, verstevigt de huid van de benen, wordt perfect opgenomen.


Het bevat huidvriendelijke, veganistische actieve ingrediënten: TAMANU-OLIE met gladmakende, regenererende en kalmerende eigenschappen, CACAO (cacaoboter), dat hydrateert, voedt en verstevigt, en CICA ( Centella Asiatica ), dat de huid verstevigt en verstevigt, een verzachtende werking heeft effect.

67316

Specifieke referenties

ean13
5902169039202

Bielenda VEGE MAMA Krem...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies