Mydlarnia Cztery Szpaki Waligóra echte mannenzeep voor haar en baard 110 g

€ 7,30
Inclusief belasting

De samenstelling van Waligóra wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan ricinusolie, die bekend staat om zijn ongelooflijke kracht: het voedt , versterkt en laat het haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > De tijden dat mannen indruk probeerden te maken op hun omgeving met hun slordige uiterlijk en levensstijl zijn gelukkig voorbij. Anders is het waarschijnlijk koketterie, dus laat hij een lange baard groeien en vraagt hij de kapper om die een beetje scheef te knippen zodat hij het lijkt alsof het is gemodelleerd met een stompe bijl tussen houtkap en bergtunnelen. En het was voor de viering van deze feestelijke momenten dat Waligóra is gemaakt.  

ACTIE:

Wij geloven dat elke man diep van binnen mooi, knap en verzorgd wil zijn, hoewel hij dat niet altijd wil/kan toegeven. Maar als hij daartoe enkele stappen onderneemt en trots zijn gemanicuurde snor of baard voor de spiegel aait, zou het goed zijn als iemand deze gloed opmerkte, toch? Er is een kans dat de man zich dan verstopt en beweert dat hij gewoon zo is geboren, het is niet zijn schuld en dat het allemaal volledig zonder enige inmenging is gebeurd, maar wij kennen de onze. Waarschijnlijk heeft hij Waligóra al ontmoet en de heilzame werking van deze kubus op haar en gezichtshaar ontdekt.

De samenstelling van Waligóra is vergelijkbaar met onze haarzeep - het wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan ricinusolie, die zijn bekendheid dankt aan zijn verbazingwekkende kracht: het voedt, versterkt en geeft zacht glans aan het haar. Tegelijkertijd is het verantwoordelijk voor een intens en romig schuim. Dus allereerst - Waligóra voedt en versterkt gezichtshaar. Ten tweede ruikt het heerlijk. Dit is te danken aan het gebruik van natuurlijke etherische oliën: lavendel, den en munt. De combinatie van deze drie oliën geeft een licht houtachtig, licht bloemig (maar rustig, zonder overdrijving) en verfrissend effect. Daarom is een man die Waligóra gebruikt niet alleen verrassend schoon, maar ook subtiel geurig. Ruikt natuurlijk en een beetje mysterieus.

Dit is echter niet het einde - de oliën die in Waligóra worden gebruikt, hebben een sterk antiseptisch en bacteriedodend effect. En toevallig is mannelijk gezichtshaar een plek waar bacteriën perfecte omstandigheden vinden voor ongehinderde ontwikkeling (herinner je je de kebab van gisteren met knoflooksaus om 04:00 uur 's ochtends? Weet je het niet meer? Dat dachten we...).

Op te sommen. Door je baard, snor en favorieten te wassen met Waligóra, zorg je voor de conditie en het goede uiterlijk van je baard, netheid en hygiëne; je ruikt heerlijk en voelt je een pareltje

HOE TE GEBRUIKEN

Houd de staaf onder stromend water, zeep meerdere keren in uw handen om schuim te krijgen en reinig uw haar en/of gezichtshaar ermee. De zeep is ook geschikt voor het wassen van het hele lichaam i do het scheren.

SAMENSTELLING

Verzeept: Kokosolie, Karitéboter, Olijfolie, Ricinusolie, Essentiële Pijnboomolie, Essentiële Pepermuntolie, Essentiële Annatto-olie, Essentiële Lavendelolie.

103681

Specifieke referenties

ean13
5906660352273

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies