Wars Classic Scheercreme 65 gr

€ 2,11
Inclusief belasting

Wars scheerschuim zorgt voor een effectieve en snelle scheerbeurt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Wars Classic Scheercreme 65 gr

Wars scheerschuim zorgt voor een effectieve en snelle scheerbeurt. Het product creëert overvloedig schuim, verzacht effectief gezichtshaar, hydrateert zachtjes en voedt de huid. Wars Classic scheerschuim is een cosmetica met een klassieke mannelijke geur die de indruk van frisheid geeft. De intense geur blijft lang hangen. Het traditionele recept garandeert dik schuim en perfect glijden van het scheermes. Na het scheren is de huid van het gezicht glad, fris en perfect gehydrateerd. Het dermatologisch geteste product is veilig voor de huid en veroorzaakt geen irritatie. De cosmetica heeft een hoog rendement, waardoor één tube heel lang meegaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een natte huid, masseer met een borstel in de huid, laat schuimen en wacht tot er overvloedig schuim is gevormd. Was na het scheren de resten van de crème af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , stearinezuur, kaliumhydroxide, Cocos Nucifera ( Coconut ) olie, sorbitol, natriumhydroxide, parfum, natriumboraat, cellulosegom, natriummetasilicaat, benzylbenzoaat, benzylsalicylaat, citral, hydroxycitronellal, limoneen. linalool.

105948
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793001886

Wars Classic Scheercreme 65 gr

€ 2,11
group_work Toestemming voor cookies