Balea Men Fresh Hydraterende gezichtsgel met hyaluronzuur 75 ml

€ 9,60
Inclusief belasting

Hydraterende gezichtsgel met hyaluronzuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Balea Men Fresh Hydraterende gezichtsgel met hyaluronzuur 75 ml

Hydraterende gezichtsgel met hyaluronzuur is een product speciaal gemaakt voor de mannenhuid en zorgt voor intense hydratatie en verfrissing. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en effecten van dit product:

-Dubbel hyaluronzuur: bevat dubbel hyaluronzuur, dat de huid intensief hydrateert en helpt het juiste vochtniveau te behouden.

-Vermindert de glans van de huid: De gelformule is ontworpen om de glans van de huid effectief te verminderen, wat vooral belangrijk is voor de mannenhuid.

-Geen vettig residu: De gel trekt snel in en laat geen vettig residu achter. Dit betekent dat het product de huid niet belast en geen plakkerig gevoel veroorzaakt.

-Matificeert de huid: Zorgt voor een mat teinteffect, wat gunstig kan zijn voor mannen die een frisse, matte look willen.

- Verfrist en revitaliseert: De gel verfrist de huid, geeft energie en revitaliseert deze.

-Geen microplastics en kunstmatige polymeren: De productformule bevat geen microplastics of in water oplosbare puur synthetische polymeren, wat belangrijk kan zijn voor mensen die om ecologie geven.

Balea Men Fresh Hydraterende gezichtsgel met hyaluronzuur is bedoeld voor dagelijks gebruik en kan een belangrijk onderdeel zijn van de huidverzorgingsroutine van mannen.

HOE TE GEBRUIKEN

's Morgens en 's avonds na het reinigen op gezicht en hals aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, alcoholdenat., ethylhexylstearaat, hydroxypropylzetmeelfosfaat, Panthenol , dizetmeelfosfaat, Laminaria Digitata-extract, natriumstearoylglutamaat, natriumhyaluronaat, menthol, taurine, dehydroxanthaangom, xanthaangom, citroenzuur, melkzuur, parfum, limoneen , Geraniol, Caprylyl Glycol, Decyleenglycol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Fenoxyethanol, CI 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115760
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4058172926402

Balea Men Fresh...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies