Nacomi Gentelman Baard- en gezichtshaarolie 40 ml

€ 7,60
Inclusief belasting

Versterkt de baard, helpt hem glad te maken en maakt het gemakkelijker om de baard te temmen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nacomi Gentelman Baard- en gezichtshaarolie 40 ml

Baard- en gezichtshaarolie is een essentieel element van de dagelijkse verzorging en zorgt voor een goede hydratatie, voeding en temmen van de baard. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten en voordelen:

-Natuurlijke plantaardige oliën: Een schat aan natuurlijke oliën, zoals jojoba-olie, ricinusolie, zoete amandelolie, druivenpitolie, baobabzaadolie en hemisqualaan, zorgen voor een diepe voeding, hydratatie en regeneratie van de baard. Jojoba-olie verzacht de baard, ricinusolie versterkt en maakt deze glad, en zoete amandelolie hydrateert intensief.

-Vitamine E: Vitamine E heeft een antioxiderende werking, beschermt de baard tegen schadelijke invloeden van buitenaf en ondersteunt de regeneratie.

-Mannengeur: De aromatische samenstelling van de olie, die tonen van amber, kaneel, groene accenten, geranium, tonkaboon, witte bloemen, leernoten, cederhout en subtiele vanille combineert, geeft de baard frisheid, expressiviteit en een sensueel karakter.

-Ricinusolie: Versterkt de baard, maakt deze glad en maakt het gemakkelijker om de baard te temmen.

-Druivenpitolie en baobabzaadolie: Regenereren en beschermen de baard tegen schadelijke externe factoren.

Dankzij deze baardolie wordt je baard dikker, zachter, gezonder en tegelijkertijd getemd en krijgt hij een natuurlijke glans. De dagelijkse verzorgingsroutine wordt zo een aangenaam ritueel, dat zelfvertrouwen en een mannelijk tintje toevoegt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 5 druppels aan op uw hand, wrijf en masseer vervolgens in uw gezichtshaar en huid. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Vitis Vinifera-zaadolie, Ricinus Communis-zaadolie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Dicaprylylether, gehydrogeneerde farneseen, Adansonia Digitata-zaadolie, tocoferylacetaat, parfum, tocoferol, alfa-isomethylionon, citronellol, cumarine, geraniol, hexyl Kaneel, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115999
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539720709

Nacomi Gentelman Baard- en...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies