Old Spice Capitan Gift Set: Aftershavebalsem 100 ml en Anti-transpirant stick 50 ml

€ 14,60
Inclusief belasting

Aftershavebalsem 100 ml en anti-transpirantstick

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Old Spice Capitan Gift Set: Aftershavebalsem 100 ml en Anti-transpirant stick 50 ml

Old Spice Captain is een tijdloze klassieker die al jaren verrukt met zijn unieke geur. Sinds de introductie in 1938 is het een stabiele en consistent populaire keuze gebleven voor mannen over de hele wereld. Deze geur is een harmonieuze compositie van warme, kruidige en frisse tonen. De topnoten bevatten nootmuskaat-, citroen-, sinaasappel-, steranijs- en aldehyde-akkoorden, die het een karakteristieke expressie geven. In het hart van de compositie creëren dzik zwijn, jasmijn, geranium, kaneel, heliotroop en piment een rijk geurboeket. De geurbasis, samengesteld uit noten van amber, benzoë, ceder, vanille, tonkaboon en muskus, geeft het parfum duurzaamheid en diepte.

Old Spice Captain cadeauset bevat:

-Old Spice Captain deodorantstick (50ml)

-Old Spice Captain aftershavebalsem (100ml)

Het is het perfecte cadeau voor mannen die waarde hechten aan klassieker en elegantie en hun dagelijkse verzorgingsrituelen op een unieke manier willen verzorgen.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

116318
a lot

Specifieke referenties

ean13
8700216131148

Old Spice Capitan Gift Set:...

€ 14,60
group_work Toestemming voor cookies