Bulldog Body Originele lichaamsverzorgingsset: Douchegel 500 ml + Anti-transpirant Roll-on 75 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

Originele lichaamsverzorgingsset: Douchegel + Anti-transpirant Roll-on

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bulldog Body Originele lichaamsverzorgingsset: Douchegel 500 ml + Anti-transpirant Roll-on 75 ml

De Bulldog Original Body Care Duo cosmeticaset voor heren is een perfecte manier om uzelf of uw dierbaren, moderne mannen die om hun uiterlijk geven, een plezier te doen. Hier volgt een korte beschrijving van elk product in de kit:

-Douchegel voor mannen 500 ml: Deze douchegel is speciaal ontwikkeld om de mannenhuid effectief en verfrissend te verzorgen. Dankzij zijn eigenschappen reinigt het de huid zachtjes, waardoor deze verfrist en gehydrateerd blijft. Perfect voor iedereen die waarde hecht aan eenvoud en effectiviteit in de dagelijkse verzorging.

-Roll-on deodorant 75 ml: Deze roll-on deodorant biedt urenlang effectieve bescherming tegen onaangename geurtjes. De formule bevat geen aluminium of parabenen, waardoor het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Bulldog deodorant garandeert niet alleen frisheid, ale zorgt er ook voor dat u zorg draagt voor de gezondheid van uw huid.

De Bulldog Original Body Care Duo cosmeticaset voor heren is een perfect cadeau voor elke man die waarde hecht aan effectieve en gebruiksvriendelijke lichaamsverzorgingsproducten.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik indien nodig.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116322
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060896572857

Bulldog Body Originele...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies