Bulldog Body Lemon & Bergamot lichaamsverzorgingsset: Douchegel 500 ml + Anti-transpirant Roll-on 75 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Lichaamsverzorgingsset Lemon & Bergamot

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bulldog Body Lemon & Bergamot lichaamsverzorgingsset: Douchegel 500 ml + Anti-transpirant Roll-on 75 ml

De Bulldog Original Body Care Duo set is het perfecte cadeau voor moderne mannen die waarde hechten aan hun uiterlijk en het comfort van de dagelijkse verzorging. Hier volgt een korte beschrijving van de inhoud van de kit en hoe u elk product kunt gebruiken:

-Douchegel voor mannen 500 ml: Deze douchegel is speciaal gemaakt voor de mannenhuid en zorgt voor een effectieve reiniging en verfrissing. Om de douchegel te gebruiken, brengt u een geschikte hoeveelheid van het product aan op de vochtige huid, laat u zachtjes schuimen en spoelt u vervolgens af met lauw water. Je kunt het elke dag gebruiken in bad of onder de douche, zodat je de hele dag van een verfrissend gevoel kunt genieten.

-Roll-on deodorant 75 ml: Bulldog roll-on deodorant is een effectieve bescherming tegen onaangename geuren en bevat geen aluminium of parabenen. Om de deodorant te gebruiken, schroef je de verpakking los en laat je het balletje zachtjes over de schone en droge okselhuid glijden. Laat de deodorant drogen voordat je je aankleedt. Je kunt het elke dag gebruiken om je de hele dag zelfverzekerd en fris te voelen.

De Bulldog Original Body Care Duoset is een uitgebreide verzorgingsset voor mannen waarmee zij zich, ongeacht de omstandigheden, verzorgd en comfortabel voelen.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik indien nodig.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116324
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060896574158

Bulldog Body Lemon &...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies