Bulldog Expert Shave Scheerset: Scheergel 175 ml + Hydraterende gezichtscrème 100 ml + Scheermes

€ 16,50
Inclusief belasting

Scheerset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bulldog Expert Shave Scheerset: Scheergel 175 ml + Hydraterende gezichtscrème 100 ml + Scheermes

De Bulldog Original Expert Shave Set is het perfecte cadeau voor iedere man die waarde hecht aan dagelijkse verzorging en comfort tijdens het scheren. Hier volgt een korte beschrijving van elk product in de kit:

-Gezichtscrème 100 ml: Deze vochtinbrengende crème is speciaal ontwikkeld om de gezichtshuid na het scheren intens te hydrateren en te beschermen. De lichte formule trekt snel in, waardoor de huid zacht, glad en gevoed blijft. Bevat natuurlijke ingrediënten die de huid voeden en helpen regenereren.

-Scheergel voor mannen 200 ml: deze scheergel zorgt voor een zachte en comfortabele scheerbeurt en hydrateert en voedt de huid. De dikke consistentie zorgt voor uitstekende smering en bescherming tegen irritatie tijdens het scheren. Het bevat natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren en zorgen voor een frisse en aangename geur.

-Scheerapparaat + reservehoofden: het scheerapparaat uit de Bulldog Original Expert Shave Set is het perfecte hulpmiddel voor een nauwkeurige en comfortabele scheerbeurt. Dankzij de geavanceerde technologie en het ergonomische ontwerp zorgt het voor een gladde en veilige scheerbeurt, waardoor de huid glad en fris blijft. Daarnaast bevat de set ook reservehoofden, zodat een man lang kan genieten van een comfortabele scheerbeurt.

De Bulldog Original Expert Shave Set is een uitgebreide verzorgings- en scheerset die u of uw dierbaren vreugde zal brengen en comfort en uitstekende resultaten biedt tijdens uw dagelijkse verzorgingsroutine.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik indien nodig.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116326
a lot

Specifieke referenties

ean13
5060896574233

Bulldog Expert Shave...

€ 16,50
group_work Toestemming voor cookies