Axe Gold Bodyspray 150 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Dostępny

Wees niet bang om je ware zelf te laten zien. het moet veranderd worden Geef niet op en don niet veranderen ten koste van alles voor anderen Wees de beste versie van jezelf en laat iedereen zien waartoe je in staat bent.

Denkend aan degenen die zichzelf willen zijn en graag verrassen, is de deodorantspray AXE Gold voor mannen gemaakt. De samenstelling van de geur is een geweldige combinatie van het aroma van agarhout en verse vanille. Bedek jezelf met "goud", wek je zintuigen en voel je veranderd. Onthoud dat je goud bent!

Probeer ook eens de andere varianten van AXE Gold:
- douchegel om je schoon en fris te voelen
- een transpiratiewerend middel dat u beschermt tegen zweet en geur, en uw kleding tegen witte vlekken en gele vlekken,
- eau de toilette die de zintuigen prikkelt en je bedekt met "goud"

AXE Gold deodorant is de perfecte keuze voor alle mannen die volwassen zijn geworden om zichzelf te zijn en ermee te pronken.

  • AXE Gold heren deodorant spray blijft de hele dag op de huid zitten.
  • De belangrijkste ingrediënten van de compositie zijn arganboom en verse basilicum.
  • Hij past perfect bij andere producten uit de AXE Gold lijn.
  • Door jezelf te bedekken met "goud", wek je je zintuigen en voel je je veranderd.
  • Het geeft energie en vergroot het zelfvertrouwen.
  • Voor mannen die volwassen zijn geworden om zichzelf te zijn en erover op te scheppen.



Ingrediënten: Alcohol Denat., Butaan, Isobutaan, Propaan, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Bewaren bij kamertemperatuur. Recyclebare verpakking. Aerosol deodorant voor mannen. LET OP: Spray op 15 cm afstand van het lichaam. Vermijd inademing. Gebruik in goed geventileerde ruimtes, vermijd langdurig spuiten. Gebruik alleen zoals bedoeld. Niet in de buurt van de ogen spuiten. Niet gebruiken op een beschadigde huid. Stop het gebruik als huiduitslag of irritatie optreedt. Uit de buurt van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Beschermen tegen zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C. Niet spuiten boven open vuur of andere ontstekingsbronnen. Verwijderd houden van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol.

66450
a lot

Specifieke referenties

ean13
8710447484395

Axe Gold Bodyspray 150 ml

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies